Drept la replică: Comunicat BCR, ca urmare a articolului aparut luni, 20 iulie 2015, în cotidianul Magazin Sălăjean

BCR face precizări cu privire la sediul sucursalei judeţene Sălaj

Banca Comercială Zalău va continua să funcţioneze în sediul actual. Clădirea face obiectul unei vânzări directe, parte a programului de optimizare a portofoliului de proprietăţi al băncii. Nu este vorba de vreo procedură de executare silită. Promovarea vânzării se face pe mai multe platforme de profil din Romania, printre care şi www.executari.com, alese în funcţie de rezultatele anterioare ale acestui tip de promovare” se arată în comunicatul BCR, trimis redacţiei prin Direcţia de Comunicare a băncii.

Precizări din partea redacţiei

Facem precizarea că Magazin Sălăjean nu a avut în intenţie să producă vreo confuzie în rândul clienţilor acestei bănci, iar dacă această confuzie totuşi, s-a creat pe alocuri, aceasta s-ar fi putut datora prezenţei acestui anunţ de vânzare pe cel mai mare portal de publicitate a executărilor silite din România, website la care orice client sau cititor are, de altfel, acces. În articol s-a specificat în mod clar, că este vorba de o vânzare prin procedura vânzării directe (explicându-se detaliat ce înseamnă această vânzare, conform legislaţiei în vigoare), şi nu s-a menţionat că ar fi vorba de o „executare silită”. Anunţul la care făceam trimitere în articolul nostru a fost preluat exact aşa cum a fost publicat de BCR pe acest site, cu detaliile puse la dispoziţia cititorilor sau a celor interesați, de către reprezentanții băncii.

4 Thoughts to “Drept la replică: Comunicat BCR, ca urmare a articolului aparut luni, 20 iulie 2015, în cotidianul Magazin Sălăjean”

 1. Zălăuan

  Ceva e putred la BCR, a început să-şi vândă sediile !

 2. Anonim

  Le vand probabil in interiorul grupului BCR, ca altfel nici ce spun ei nu e logic, „vindem, da’ nu vindem, si ramanem tot acolo”. Am vazut anuntul zilele trecute si din el rezulta ca sediul se vinde. ce mai conteaza, oricum ratele trebuie sa ni le platim. Asta e cel mai important, si sa avem de unde sa le platim!

 3. Anonim

  BCR nu mai este ce-a fost candva, asta este clar pentru toata lumea.Daca Ion Ghica a reusit sa faca din BCR cea mai profitabila afacere din Romania post-decembrista d-nii de la Erste nu au reusit sa se adapteze din contra au incercat sa se impuna cu produse si proceduri straine omului de afaceri autohton asa ca mare parte dintre client au migrat la alte banci.
  Este pacat, dar avand in vedere modul in carea si-a tratat clientii si propii angajati parca si merita NU?

 4. Anonim

  Macinata in permanenta de contradictii, fraude interne de anvergura (la care au inchis ochii de frica scandalurilor de presa) fara ca sa se doreasca rezolvarea in esenta a problemelor este motivul principal al declinului.
  Si-au schimbat „stilul” si oamenii.Pe cei de la Babes iau schimbat cu ce-i de la Goldis, Spiru Haret (sau mai rau).
  Au ajuns sa-si vanda ”CASA” …Ce Urmeaza?

Leave a Comment