Dosarul accidentului în care a fost implicat Bode, declinat de procurorii din Argeş către Parchetul Tribunalului Militar Bucureşti

Accidentul produs, luni, pe DN 7, în judeţul Argeş, în care a fost implicat autoturismul în care se afla ministrul Transporturilor, Lucian Bode, va fi cercetat de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti. Dosarul, deschis iniţial la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, a fost declinat către Parchetul Miliar întrucât şoferul ministrului are grad militar, conform news.ro.

În urma cercetării făcute la locul accidentului produs pe DN 7 în care a fost implicat ministrul Transporturilor, poliţiştii de la Brigada Rutieră Argeş au transmis documentele la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, care a început cercetările pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, Nicolae Argeşanu, a declarat joi pentru News.ro, că acest dosar a fost declinat către Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti, „întrucât unul dintre conducătorii auto implicaţi are grad militar”.

Este vorba despre şoferul lui Lucian Bode, care este angajat al Serviciului de Protecţie şi Pază.

Ministerul Transporturilor a anunţat, luni seară, că ministrul Lucian Bode a fost implicat într-un accident rutier, dar nu a avut nevoie de îngrijirile medicilor. Bode se afla într-o maşină oficială, condusă de şoferul său.

Imagini care arată cum, în repetate rânduri, maşina în care se afla ministrul Lucian Bode depăşeşte, pe linie continuă, şi circulă mult pe contrasens, depăşind chiar o coloană întreagă de maşini au fost surprinse de unul dintre cei depăşiţi în trafic.

„Accident ministru Bode – Touareg cu sirene la Dumbrăveşti, Râmnicu-Vâlcea Piteşti. După ce i-am văzut cum intră în curbă fără vizibilitate, am ştiut că o să facă accident mai devreme sau mai târiu”, a scris cel care a postat imaginile în mediul online.

Sursa: www.bursa.ro

5 Thoughts to “Dosarul accidentului în care a fost implicat Bode, declinat de procurorii din Argeş către Parchetul Tribunalului Militar Bucureşti”

 1. Silviu

  Pentru ca nu poti fisimpatizant psd, nici vorba, trebuie sa fi simpatizant pnl/usr/pmp, dar trebuie sa zic ca omul plateste prin punctele lui slabe, vulnerabile; pe acest Bode l-a costat si-l va costa mereu acest defect al lui: ingamfarea/orgoliul. Dezbara-te, omule, de acest defect ca nu esti mai bun decat altul, nu intelegi?

 2. Anonim

  Dar ministrul cu nasul extra-lungit zice că i-a fost rușine-frică să-i atragă atenția șoferului să respecte legea, că ăla tot n-ar fi ascultat de el!

 3. Doru

  Esti penibil, anonimule!

  1. Anonim

   @ Doru
   Bode:
   „Nu conduceam eu, eram pasager pe bancheta din spate. Mașina și șoferul aparțin SPP, se afla în misiune cu mijloacele acustice și luminoase conform legii.” Minte! Înregistrarea video dovedește că că a circulat pe contrasens și a depășit coloane FĂRĂ semnale luminoase sau/și acustice. Șoferul polonez lovit ce să zică despre educația ministrului rromân?
   „Demnitarul nu are dreptul să-i spună șoferului să meargă mai tare sau mai încet”. Nu zău? Nici cînd vede că șoferul încalcă continuu legea? Ce ar face șoferul? I-ar da na-na la funduleț bietului „demnitar”?
   Așadar, cine-i penibil? Și nerușinat?

 4. Anonim

  „Ministrul” ” transporturilor Lucian Bode in exrcitiul functiunii , testand infrastructura rutiera ?!! ASA DA !!!

  https://www.antena3.ro/actualitate/film-accident-ministrul-transporturilor-touareg-lucian-bode-slalom-contrasens-581046.html

Leave a Comment