Donații pentru spitalul din Șimleu Silvaniei de la Crucea Roșie filiala Sălaj

Sub sloganul “Împreună schimbăm viața celor aflați în nevoi!”, Crucea Roșie filiala Sălaj a donat Spitalului Orășenesc “Prof. Univ. Dr. Ioan Pușcaș” din Șimleu Silvaniei dozatoare de oxigen, scaune și paturi de spital, scaune cu rotile, suporți perfuzii, suporți de ridicare, mașină de spălat, noptiere, canapea de examinare, dulapuri și mese de birou, fotolii și noptiere. Toate aceste echipamente vin să suplinească nevoia tot mai mare de necesar pentru tratarea și îngrijirea pacienților.

Voluntarii Crucii Roșii alături de personalul spitalului au transferat toate aceste bunuri din depozitul Crucii Roșii la spitalul din Șimleu Silvaniei. Toate donațiile făcute de Crucea Roșie Sălaj sunt posibile datorită parteneriatului cu “Osteuropahilfe Internationales Hilfswerk Triumf der Herzens”, o fundație caritabilă din Elveția, care la rândul ei se ocupă cu sprijinul prin intermediul donațiilor de o parte din  țările din Europa de Est.

Sprijinul oferit instituțiilor de sănătate din județul Sălaj a fost posibil prin implicarea președintelui Crucii Roșii filiala Sălaj, Adrian Chichișan, care este de fiecare dată este unul semnificativ și binevenit.

Leave a Comment