Covid-19 în Sălaj: mai puține cazuri raportate

Alte 70 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus au fost înregistrate în județul Sălaj astăzi, 3 noiembrie. De la începutul pandemiei în județ au fost înregistrate 3081 de cazuri. Până astăzi, 3 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 258.437 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.  De asemenea, 181.175 de pacienți au fost declarați vindecați. În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 7.733  de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

120 de decese la nivel național

Până astăzi, 7.273 de persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat. În intervalul 2 noiembrie, ora 10 – 3 noiembrie, ora 10 au fost raportate 120 decese (70 bărbați și 50 femei), ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din: Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Constanța, Dolj, Giurgiu, Gorj, Harghita, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Timiș, Vaslui, Vrancea, Ilfov și Municipiul București. Dintre acestea, un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, 3 decese la categoria de vârstă 40-49 de ani, șapte decese la categoria de vârstă 50-59 de ani, 34 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 38 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 37 decese la categoria de peste 80 de ani. 114 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, 4 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități, iar pentru  doi pacienți decedați nu au fost raportate comorbidități până în prezent. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu Covid-19 este de 11.897. Dintre acestea, 974 sunt internate la ATI.

One Thought to “Covid-19 în Sălaj: mai puține cazuri raportate”

  1. Neamtul

    Ma, astia au dat seama ca salajul a ajuns fraierul tarii ,faceti ma teste mai putine sa iasa numar mai mic de cazuri ,ca regatenii si moldovenii abia mai testeaza si se lauda ca au cazuri putine,rad curcile in ce hal a ajuns tara asta cu liberalii si sica mandolina in frunte alte tari fac sute de mii de teste pe zi dar la noi catu face economie de bani nu stiu pe ce a cheltuit miliardele de euro luati imprumut

Leave a Comment