Din seria „Uite titlul, nu e titlul” – profesorul Aurel Irimuş va fi numit, în cele din urmă, „Cetăţean de onoare” al Zalăului

Profesorul universitar Ioan Aurel Irimuş va fi cetăţean de onoare al municipiului Zalău. Executivul Primăriei a decis ca pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare de sâmbătă 27 iulie, să fie inclus un nou proiect de hotărâre prin care profesorului să i se acorde acest titlu onorific. Asta datorită faptului că, în cursul acestei săptămâni reprezentanţii Universităţii Babeş- Bolyai Extensia Zalău, unde profesorul a fost director în perioada ianuarie 2008 – septembrie 2012, au prezentat oficialilor din primărie un raport cu toată activitatea ştiinţifică a profesorului, activitate care a fost contestată doar de un singur coleg, un lector al Extensiei din Zalău.

Reamintim cititorilor noştri că la finalul săptămânii trecute, în data de 19 iulie, în cadrul şedinţei ordinare de Consiliu Local, consilierii au retras de pe ordinea de zi proiectul de hotărâre privind acordarea titlului de “Cetăţean de onoare” al municipiului Zalău profesorului universitar doctor Ioan Aurel Irimuş. Proiectul a fost retras din cauza faptului că la primărie a ajuns o sesizare scrisă din partea unui coleg care semnala nereguli în activitatea ştiinţifică a profesorului Irimuş şi astfel, pentru „evitarea” discuţiilor, consilierii au decis să nu mai “voteze” deloc propunerea. Astfel, sâmbătă – 27 iulie, începând cu ora 10, consilierii locali vor vota pentru acordarea titlului de „Cetăţean de onoare” al Municipiului Zalău, profesorului universitar Ioan Aurel Irimuş.

Alte articole

One Thought to “Din seria „Uite titlul, nu e titlul” – profesorul Aurel Irimuş va fi numit, în cele din urmă, „Cetăţean de onoare” al Zalăului”

  1. Zălăuan

    În faţa acestei situaţii, nu pot spune decât că unii dintre consilieri sunt tâmpiţi şi trebuie să-şi tragă o pereche de palme !

Leave a Comment