Decoraţiuni uşor de ales pentru casă: de la veioze şi până la cărţi

Decoraţiunile sunt cele ce dau personalitate unei case. Cu ajutorul lor poţi crea atmosferă pe care ţi-o doreşti în propria casă, fie că este vorba despre camera de zi, dormitor sau balcon. În plus, foarte multe decoraţiuni au preţuri accesibile, se găsesc uşor şi se amplasează rapid în locurile din casa unde doreşti să le aşezi.

Iată câteva decoraţiuni uşor de ales pentru casa, pe care să le foloseşti pentru a crea atmosferă pe care ţi-o doreşti:

Rame foto

Ramele foto se număra printre cele mai populare şi uşor de ales decoraţiuni. Găseşti rame foto la supermarket, în mall sau chiar online. În plus, preţurile unor astfel de produse sunt accesibile şi pornesc de la câţiva lei.

Poţi folosi ramele foto pentru a te bucura de cele mai iubite poze. Acestea sunt decoraţiuni excelente pentru birou, dormitor, balcon sau living şi le găseşti într-o varietate de dimensiuni.

Vaze cu flori

Vază cu flori este o decoraţiune cu care rareori poţi da greş. Precum ramele foto, vazele sunt super accesibile şi le găseşti într-o mulţime de magazine, la preţuri diverse. O vază cu flori va arăta minunat pe birou, pe măsuţa de cafea sau în bucătărie.

Tu alegi dacă vrei să foloseşti flori naturale sau artificiale, în funcţie de gusturile personale, dar şi de bugetul de care dispui.

Tablouri

Tablourile sunt alegerea ideală dacă îţi doreşti decoraţiuni care să nu îţi ocupe din spaţiu. Spre exemplu, atunci când alegi decoraţiuni pentru masă său birou, acestea pot ocupa spaţiu util. În cazul tablourilor, acestea se poziţionează perfect într-un loc gol de pe perete.

Poţi cumpăra tablouri online sau din magazinele de profil, dar poţi şi să realizezi câteva piese pe cont propriu, în funcţie de înclinaţiile artistice.

Veioze

Veioză poate fi o super decoraţiune, unde mai pui că este şi utilă. O veioză îşi va găsi perfect locul pe măsuţa de cafea, pe noptieră sau pe birou. Găseşti o mulţime de modele de veioze pe piaţă, de la cele cu design futurist şi până la cele cu design retro, cauta veioza pe Emag.

Cărţi şi reviste

Cărţile şi revistele pot servi că piese de decor într-o amenajare, în special în dormitor sau în camera de zi. Poţi alege câteva cărţi sau reviste colorate pentru a decora măsuţa de cafea sau noptieră. Bineînţeles, nu trebuie să le alegi strict ca piesă de decor. Optează pentru titluri pe gustul tău, pe care să le citeşti în micile pauze de peste zi sau înainte de culcare.

Plante

Plantele sunt minunate într-o casă şi este o super idee să alegi cel puţin una ca decor pentru casa ta. Printre cele mai populare plante decorative se număra aloe vera, bambusul sau bonsaiul. Majoritatea plantelor de casă sau apartament se întreţin uşor şi se pot pune în balcon, în living sau pe hol.

Citeşte întotdeauna cât mai multe despre plantele pe care urmează să le achiziţionezi pentru a le putea îngriji cât mai bine.

Perne decorative

Pernele decorative sunt alegerea perfectă pentru canapele, fotolii sau paturi. Acestea se găsesc uşor, fie online, fie în magazinele de profil. Preţurile sunt şi ele accesibile, aşa că poţi găsi perne decorative cu preţuri ce pornesc de la câteva zeci de lei. În plus, pernele decorative sunt şi super utile dacă îţi doreşti să stai comod în living sau să tragi un pui de somn.

Lumânări parfumate

Dacă îţi doreşti o decoraţiune simplă, dar care să schimbe atmosfera casei, atunci lumânările parfumate sunt o super alegere. Le poţi folosi în living, pe terasa sau în bucătărie. Preţurile lumânărilor parfumate pornesc de la câţiva lei şi le poţi găsi aproape oriunde, de la magazine online şi până supermarket-uri.

Nu uita să nu laşi niciodată lumanri aprinse nesupravegheate, deoarece riscul de accidente este foarte mare.

Dacă îţi doreşti o mică schimbare în casa ta, atunci decoraţiunile sunt o super idee. Există o mulţime de piese de decor accesibile pentru care poţi opta, de la veioze şi cărţi şi până la rame foto sau lumânări parfumate.