„Decapitări” de ultimă oră: Primarii din Jibou şi Bocşa au fost trimişi în şomaj

Eugen Bălănean (PSD) – primarul oraşului Jibou şi Ioan Barou (PNL) – primarul comunei Bocşa, ambii condamnaţi definitiv în diverse procese, au pierdut fotoliile de primar, aşa cum era de altfel, de aşteptat. Prefectul Judeţului Sălaj, Ionel Ciunt, a emis Ordinul prin care cei doi primari, Eugen Bălănean şi Ioan Barou îşi încetează mandatele.   Cei doi primari îşi pierd astfel funcţiile, fiind următorii pe lista „decapitărilor” judeţene  după  primarul din Crişeni,  Andrei Maior, care a fost destituit prin Ordin al Prefectului, în luna februarie a acestui an. Vom reveni cu amănunte în cursul zilei.

10 Thoughts to “„Decapitări” de ultimă oră: Primarii din Jibou şi Bocşa au fost trimişi în şomaj”

 1. Dacul

  Sa faca verificari DNA-ul la domnul Eugen Balanean, sa vedem cat de cinstit si-a dobandit averea. Multumesc!

 2. Anonim

  stai linistit ca DNA nu doarme. toti sunt luati in vizor, singura problema ar fi : când sunt arestarile?

 3. Anonim

  hoti hoti hoti

 4. Anonim

  au furat banii statului cu fiecare lucrare in parte realizata pe finduri europene….sa faca controale DNA-UL la fiecare institutie din tara,,, la parnae ..

 5. Anonimous

  Am vrea sa vedem cate ceva si despre primarul din Cristolt. Primar cu salariul de 3500 lei cu mercedes limuzina ultimul ragnet, apartamente in Cluj Napoca si Oradea, inca doua masini in familie si zeci de hectare de padure. Sa nu uitam de Catepilar si altele.

 6. Anonim

  Chiar a inceput curatenia si igenizarea de paraziti in comuna Bocsa?

 7. Anonim

  au furat buldogul escavator de la primarie pe urma la declarat furat rusine sai fie la domnul barou el a organizat toata sceneta

 8. romanul

  nici un primar nu a facut ce a facut bala pt oras si satele apartinatoare si acum va bucurati ? rusine sa va fie.

Leave a Comment