De Crăciun, Direcţia Silvică scoate la vânzare câteva mii de brazi

Şi în acest an, Direcţia Silvică Sălaj va scoate la vânzare cu ocazia Sărbătorilor de iarnă aproximativ 4.700 de brazi. Vânzarea pentru populaţie va începe cu cea de a doua săptămână a lunii decembrie, iar preţurile variază între minimum 12 lei şi maximum 24 de lei.

După cum a explicat Dănuţ Fogoş, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Silvice Sălaj, cei aproximativ 4.700 de brazi care urmează să fie scoşi la vânzare, specia molid – 3.200 de bucăţi şi duglas – 1.500 de bucăţi, provin din pepinierele proprii şi vor putea fi achiziţionaţi de populaţie, atât persoane fizice cât şi juridice, de la ocoalele silvice din între judeţul respectiv din municipiul Zalău, din zona industrială de la punctul de colectare pentru fructe de pădure. Brazii scoşi la vânzare diferă la preţ în funcţie de categoriile de înălţime. Astfel, pentru un brad cu înălţimea cuprinsă între 0,70 şi 1,30 metri, cei interesaţi vor scoate din portmoneu 12,40 de lei cu TVA; pentru un brad cu înălţimea cuprinsă între 1,30 şi 2 metri preţul este de 18,60 de lei, iar pentru un brad cu înălţimea de peste doi metri cei interesaţi vor plăti 24,8 lei.
Anul trecut Direcţia Silvică Sălaj a scos la vânzare circa 7.500 de pomi de Crăciun, tot din speciile precizate, la aproximativ aceleaşi preţuri.

One Thought to “De Crăciun, Direcţia Silvică scoate la vânzare câteva mii de brazi”

 1. rodica

  Cautam colaboratori in toata tara pentru postare anunturi pe internet
  Oferim:cursuri gratuite, comisioane atractive , contract legal, program de lucru in functie de timpul tau liber.
  Cerinte:munca in echipa, conectare la internet, nivel minim de operare pe calculator.
  Oferim si cerem seriozitate maxima!
  Detalii la email:cernescurodica@gmail.com.

Leave a Comment