Minivacanţă pentru elevii sălăjeni

Elevii sălăjeni vor avea parte de o minivacanţă la acest sfârşit de săptămână. Prima zi liberă va fi vineri, 28 noiembrie, când Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Sălaj a programat cercurile pedagogice pe discipline, urmată de zilele de wekeend şi luni, 1 Decembrie, zi liberă prin lege.

Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al ISJ Sălaj, Marcel Lucaciu, săptămâna 24-28 noiembrie este dedicată unei noi ediţii a “Zilelor Învăţământului Sălăjean”, interval în care au loc diverse activităţi, printre care lansări de carte şi reviste şcolare, Gala Olimpicilor, felicitarea cadrelor didactice pensionare, dar şi cercurile pedagogice pe discipline. Astfel, cursurile se vor relua se vor relua începând de marţi, 2 decembrie.

 

One Thought to “Minivacanţă pentru elevii sălăjeni”

  1. ass

    cum masa reusesc astia sa puna cercurile pedagogice in timpul orelor? de ce nu le fac dupa-amiaza? când sunt gata orele! sau in vacanta ca si asa nu fac nimic timp de 3-4 luni pe an.
    Educatoarea de la copilul meu mic, vine la serviciu doar la ora 9, daca vine inainte sta la o cafea pana la ora 9, când termina copii de mancat si pleaca acasa pe la ora 12 când merg copii la masa. Deci lucreaza maxim 4 ore pe zi, Se plange tot timpul ca ii este greu, dar are salariu mai mare ca mine si nu lucreaza ore nici jumatate fata de mine. Noi aducem bani pentru acuarelele, creioane, hartie, masa si apa, etc.

Leave a Comment