De ce sa pariezi la o casa de pariuri cu licenta

Una dintre cele mai usoare modalitati de a genera profit este plasarea de pariuri. De ce spunem asta? Fiindca oricine a implinit varsta de 18 ani poate paria. Pentru a face acest lucru nu ai nevoie de foarte multe cunostinte, exceptie sa cunosti putin sportul pe care vrei sa pariezi. Daca stii sa te uiti si sa analizezi mai mult sau mai putin corect anumite date statistice te poti numi parior.

Pariurile online iti dau posibilitatea de a paria oriunde si oricand

Pariurile pot fi plasate offline sau online. Daca alegi sa pariezi in mediul online ai mai multe avantaje decat daca ai face-o offline. Unul dintre ele il reprezinta faptul ca poti paria la orice ora din zi si din noapte.
De cativa ani in Romania a aparut o lege care obliga ca o casa de pariuri sa detina licenta pentru Romania. Asta, sigur, in cazul in care doreste sa opereze in tara noastra. Iar o astfel de licenta nu este deloc ieftina.

De 4 ani mediul online a devenit mai sigur in ceea ce priveste pariurile

ONJN se numeste institutia care a venit cu o asemenea lege, una care triaza casele de pariuri online. Astfel, nu mai exista riscul ca, odata depusi, banii tai sa fie blocati in cont fara niciun motiv sau chiar sa dispara.
Inainte de 2015, cand a fost promulgata legea, se mai intamplau astfel de lucruri. Este drept, la case de pariuri obscure, cu nume destul de ciudat.
Acum poti fi sigur ca aceste case care si-au luat licenta pentru Romania nu umbla cu astfel de tertipuri. Altfel ar avea mult de suferit.
Cat despre casele ce nu dispun de licenta pentru Romania, ONJN ne-a blocat accesul la ele. De fapt, la majoritatea, fiindca aproape saptamanal mai apare cate o casa de pariuri sau o asa-zisa casa. Avand in vedere asta, este aproape imposibil pentru ONJN sa tina ritmul si sa blocheze chiar toate casele de pariuri.

Nu paria la case nelicentiate, fiindca iti asumi un risc inutil

In mod normal nu ai cum sa accesezi si sa pariezi la o casa online nelicentiata in Romania. Exista insa cateva modalitati prin care sa faci asta, pe care evident ca nu le vom divulga.
Nu merita insa sa-ti asumi acest risc de a paria ilegal.
In primul rand, fiindca exista o posibilitate foarte mare de a fi descoperit, iar amenda este una destul de mare.
In al doilea rand, deoarece in acest moment exista 20 de case de pariuri online licentiate in Romania. Multe dintre ele beneficiaza de o oferta bogata spre foarte bogata la pariuri, astfel incat nu are niciun sens sa cauti in alta parte.

Leave a Comment