De ce sa optam pentru o casa din containere modulare?

Preturile foarte ridicate pentru o constructive normala din beton, lemn sau chiar metal, fac de cele mai multe ori dificila posibilitatea de a ne bucura de propria locuinta.

Preturile foarte ridicate pentru o constructive normala din beton, lemn sau chiar metal, fac de cele mai multe ori dificila posibilitatea de a ne bucura de propria locuinta.

Astfel o locuinta din containere modulare aduce visul de a avea propria casa exact asa ne-o dorim mult mai aproape de prezent.

Avand in vedere faptul ca acest tip de constructie necesita o fundatie mai mica, ele pot fi varianta potrivita pentru a beneficia rapid si la costuri foarte mici de un loc confortabil in care sa locuiti. Datorita structurii foarte rezistente si solutiilor de imbinare exact asa cum va doriti ele sunt cea mai buna alternativa pentru a avea o casa exact asa cum ati visat dar la preturi mult mai mici si intr-un timp mult mai mic. Puteti dispune si de instalatii electrice si sanitare de cea mai buna calitate exact ca la o casa clasica.

Containerele modulare realizate de DMT Containers ofera rapiditate in executie si siguranta de care aveti nevoie la preturi extrem de mici. Materialele folosite pentru un astfel de container sunt de mare calitate oferind un grad mare de protectie impotriva cutremurelor, umezelii si incendiilor.

Avantajele containerelor tip locuinta:

  • – Posibilitatea de executie intr-un timp mult mai scurt in comparatie cu oricare alt tip de locuinta clasica;
  • – Costurile de achzitie sunt extrem de mici;
  • – O puteti muta oricand in alta parte daca doriti acest lucru;
  • – O puteti structura si compartimenta exact asa cum va doriti;
  • – Ofera tot confortul necesar;

Acest tip de locuinta ofera toate facilitatile unei locuinte actuale si poate fi cea mai buna solutie pentru toti cei care doresc sa-si realizeze mai repede visul de a avea propria locuinta.

De ce sa alegeti constructiile realizate de catre DMT Containers?

Compania ofera clientilor sai cele mai noi si mai adaptate solutii de pe piata. Toate produsele furnizate respecta cele mai exigente standarde nationale si international din domeniu. Prin experienta acumulata a realizat tot felu de proiecte, care s-au bucurat de aprecierea si multumirea clientilor din diferite domenii de activitate.

Pentru mai multe detalii pentru despre produsele si serviciile pe care le ofera consultati site-ul dmt-containers.ro!

One Thought to “De ce sa optam pentru o casa din containere modulare?”

  1. Anonim

    Si de termoizolata e aceasta locuinta , caci vara cred ca te prajesti de cald , iar iarna cred ca iti ingheata si apa din tine ??!!

Leave a Comment