De ce să folosiți o platformă de comparare produse

Platformele de comparare nu sunt deloc un concept nou, prima astfel de platformă fiind lansată în urmă cu mai bine de 25 de ani. Aceste platforme sunt de fapt un instrument de analiză a prețurilor, un motor de căutare prin care puteți filtra produse similare în funcție de preț, recenzii și alte criterii relevante pentru dvs.

Platformele de comparare produse sunt gratuite pentru clienți, așadar este posibil să vă întrebați cum fac bani. Sunt mai multe modalități, în primul rând pot vinde spațiu pentru reclamele de tip banner sau pot fi afiliați cu comercianții a căror produse sunt comparate. În cazul unui contract de afiliere, platforma de comparare primește un mic comision pentru fiecare client redirecționat către partenerul lor.

Astfel de platforme sunt disponibile pentru diferite categorii de produse, precum produse electronice și electrocasnice, produse cosmetice, produse financiare, cărți, jucări, combustibil și multe altele.

Pentru compararea produselor financiare (credite de nevoi personale, credite online sau credite până la salariu) puteți folosi Moneezy – o platformă internațională, disponibilă în peste 35 de țări. Înainte de a contracta un împrumut, fie că este un împrumut bancar sau un împrumut rapid nebancar, este recomandat să comparați ofertele disponibile. Condițiile de acordare credit, precum și dobânzile și comisioanele diferă de la o instituție financiară la alta. O platformă de comparare credite precum Moneezy vă poate ajuta să găsiți creditul potrivit nevoilor dvs. în doar câteva minute, prin filtrarea ofertelor pe baza unor criterii, precum sumă, perioadă de creditare și dobândă. După ce ați găsit creditul dorit, trebuie doar să faceți click pe “Aplică aici” și veți fi redirecționat către pagina creditorului unde puteți completa formularul de solicitare credit. Important de menționat este și faptul că toți creditorii de pe Moneezy sunt autorizați și verificați, platforma este gratuită și foarte ușor de utilizat.

Pentru compararea produselor electronice, electrocasnice și cosmetice vă putem recomanda platformele compari.ro sau price.ro. Ambele oferă gratuit compararea prețurilor și a produselor magazinelor partenere. Prin folosirea unei astfel de platforme, puteți afla dacă produsul dorit poate fi achiziționat pentru o sumă mai mică dintr-un alt magazin. S-ar putea să fiți obișnuit să faceți cumpărături online întotdeauna în același magazin online, însă dacă un alt magazin oferă același produs la un preț mai bun, nu există niciun motiv să nu profitați de ofertă.

Folosirea unei platforme de comparare, fie că este vorba de credite, aparate de cafea sau parfumuri, durează doar câteva minute și vă poate ajuta nu doar să economisiți bani, ci și să profitați de o ofertă mai bună.