Cum știi dacă ești eligibil pentru un credit rapid?

Sursa foto: https://images.pexels.com/photos/5466806/pexels-photo-5466806.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=750&w=1260 

 

În viața fiecăruia dintre noi apar deseori situații când avem nevoie rapid de bani ca să revoltăm anumite probleme urgente. Poate fi vorba de o călătorie neașteptată, diverse reparații în casă ori necesitatea înlocuirii unui aparat electrocasnic. Indiferent de situația pe care o întâmpini, lucrurile de acest gen pun presiune pe bugetul tău și te determină să iei măsuri imediate. Din fericire, împrumuturile modice, acordate pentru perioade scurte de timp, în special de către instituțiile financiare nebancare, au devenit o salvare pentru toți cei care au dificultăți financiare. Însă, cum poți ști dacă ești eligibil pentru obținerea unui credit rapid? Iată câteva lucruri pe care trebuie să le cunoști.

Ce reprezintă un credit rapid?

Apariția instituțiilor financiare nebancare, așa numitele IFN-uri, precum și evoluția tehnologică, au condus la crearea unui nou tip de împrumut. Creditul rapid este un instrument de finanțare care se poate obține extrem de repede. De regulă, acesta se solicită online, beneficiază de aprobare imediată, pentru o perioadă scurtă de timp, iar valoarea creditată este cuprinsă între 200 și 4.000 de lei. De exemplu, poți cere un credit de 1.000 de lei, pe care să-l rambursezi în 30 de zile, care îți poate fi aprobat chiar și în 15 minute, în funcție de finanțator. Documentația necesară pentru împrumutul rapid este minimă, întregul proces se desfășoară în totalitate online, iar banii sunt livrați direct în contul solicitantului, de aceea totul se întâmplă atât de repede.

Cum știi dacă îndeplinești condițiile de accesare a unui credit rapid?

Confirmarea unei cereri de împrumut rapid poate avea loc la doar câteva minute sau ore de la momentul aplicării. Totuși, ca să poți solicita un astfel de împrumut trebuie să îndeplinești câteva condiții:

Te încadrezi în categoria de vârstă 20-70 de ani

Cele mai multe dintre instituțiile de creditare acordă împrumuturi rapide persoanelor care au 20 de ani împliniți. De asemenea, pot cere finanțare doar cei care au împlinit sau urmează să împlinească 70 de ani.

Ai un cont bancar activ în care încasezi venituri

Creditorii care oferă împrumuturi rapide solicită potențialilor clienți doar completarea unui formular online și dovada veniturilor lunare. Bineînțeles, este necesară și prezentarea unei copii a cărții de identitate. În ceea ce privește existența contului bancar activ, pe de o parte cu ajutorul unui extras se poate dovedi cu ușurință că solicitantul înregistrează venituri lună de lună și își poate rambursa împrumutul. Pe de altă parte, contul bancar activ este necesar întrucât finanțatorul îi va transfera solicitantului banii imediat după aprobarea creditului, fără să existe o interacțiune fizică între cele două părți. Totodată, acestui cont trebuie să-i fie atașat și un card bancar și este de preferat ca solicitantul să aibă activă și opțiunea Internet Banking.

Nu înregistrezi datorii active

Ca să fii eligibil pentru accesarea unui credit rapid este important să nu ai obligații curente care provin din evenimente anterioare. Dacă înregistrezi restanțe la plata altor împrumuturi sau întârzieri la plată ori ai întâmpinat alte incidente financiare, cel mai probabil nu vei putea aplica pentru un astfel de credit.

Deții un număr de telefon și adresă de e-mail activă

După cum am menționat deja, întregul proces de creditare se derulează online. Prin urmare, ca să poți cere împrumutul ai nevoie de un dispozitiv conectat la internet. De asemenea, îți trebuie o adresă de e-mail activă și un număr de telefon pentru comunicarea cu finanțatorul.

 

Creditul rapid te ajută să-ți rezolvi problemele economice. Așa cum vezi, nu impune condiții de eligibilitate stricte, ba din contră poate fi accesat de aproape orice persoană care obține venituri periodice demonstrabile. Împrumutul de acest tip reprezintă o soluție pentru multe dintre problemele financiare, este flexibil, transparent, ușor de accesat și la îndemâna ta oricând ai nevoie.

2 Thoughts to “Cum știi dacă ești eligibil pentru un credit rapid?”

  1. […] Sursa foto: https://images.pexels.com/photos/5466806/pexels-photo-5466806.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=750&w=1260    În viața fiecăruia dintre noi apar deseori situații când avem nevoie rapid de bani ca să revoltăm anumite probleme urgente. Poate fi vorba de o călătorie neașteptată, diverse reparații în casă ori necesitatea înlocuirii unui aparat electrocasnic. Indiferent de situația pe care o întâmpini, lucrurile de acest gen pun presiune pe bugetul tău și te determină să iei măsuri imediate. Din fericire, împrumuturile modice, acordate pentru perioade scurte de timp, în special de către instituțiile financiare nebancare, au devenit o salvare pentru toți cei care au…  » Mai multe detalii […]

  2. […] Sursa foto: https://images.pexels.com/photos/5466806/pexels-photo-5466806.jpeg?auto=compress&cs=tinysrgb&dpr=2&h=750&w=1260    În viața fiecăruia dintre noi apar deseori situații când avem nevoie rapid de bani ca să revoltăm anumite probleme urgente. Poate fi vorba de o călătorie neașteptată, diverse reparații în casă ori necesitatea înlocuirii unui aparat electrocasnic. Indiferent de situația pe care o întâmpini, lucrurile de acest gen pun presiune pe bugetul tău și te determină să iei măsuri imediate. Din fericire, împrumuturile modice, acordate pentru perioade scurte de timp, în special de către instituțiile financiare nebancare, au devenit o salvare pentru toți cei care au… Citeste mai mult […]

Comments are closed.