Lacul Vârșolț, eliberat de gunoaie. Zeci de voluntari au strâns de pe malul apei sute de kilograme de deșeuri

Angajați ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Sălaj, jandarmi, lucrătorii Clubului Pescarilor și Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sălaj au derulat luni o amplă campanie de ecologizare în zona acumulării de la Vârșolț.

În doar câteva ore, participanții au colectat aproximativ 600 de kilograme de gunoaie, ambalaje, resturi, cutii din plastic, hârtie, sticle și carton. Potrivit Administrației Bazinale Apele Române Someș-Tisa, acțiunea s-a derulat în parteneriat cu reprezentanți ai Instituției Prefectului, ai Gărzii de Mediu, Agenției pentru Protecția Mediului și Agenției Naționale pentru Arii Protejate.

3 Thoughts to “Lacul Vârșolț, eliberat de gunoaie. Zeci de voluntari au strâns de pe malul apei sute de kilograme de deșeuri”

  1. […] Angajați ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Sălaj, jandarmi, lucrătorii Clubului Pescarilor și Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sălaj au derulat luni o amplă campanie de ecologizare în zona acumulării de la Vârșolț. În doar câteva ore, participanții au colectat aproximativ 600 de tone de gunoaie, ambalaje, resturi, cutii din plastic, hârtie, sticle și carton. Potrivit Administrației Bazinale Apele Române Someș-Tisa, acțiunea s-a derulat în parteneriat cu reprezentanți ai Instituției Prefectului, ai Gărzii de Mediu, Agenției pentru Protecția Mediului și Agenției Naționale pentru Arii Protejate. Citeste mai mult […]

    1. Dan

      Pe bune? 600 de tone? Poate șase.

  2. […] Angajați ai Sistemului de Gospodărire a Apelor Sălaj, jandarmi, lucrătorii Clubului Pescarilor și Asociației Județene a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sălaj au derulat luni o amplă campanie de ecologizare în zona acumulării de la Vârșolț. În doar câteva ore, participanții au colectat aproximativ 600 de tone de gunoaie, ambalaje, resturi, cutii din plastic, hârtie, sticle și carton. Potrivit Administrației Bazinale Apele Române Someș-Tisa, acțiunea s-a derulat în parteneriat cu reprezentanți ai Instituției Prefectului, ai Gărzii de Mediu, Agenției pentru Protecția Mediului și Agenției Naționale pentru Arii Protejate.  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment