Cum să verificați istoricul mașinii cu numărul VIN?

Anul 2020 vine la pachet cu o serie de surprize în materie de autoturisme. În primul rând dorim să vă prezentăm cea mai brevetată metodă de a verifica istoricul mașinii pe care intenționați să o cumpărați utilizând numărul VIN.

De acum puteți să evitați toate problemele care implică nenumărate costuri, prin verificarea istoricului vehiculului în cel mai scurt timp. Tot ce trebuie să faceți dumneavoastră este să introduceți seria VIN a autoturismului și veți obține garantat un raport de vehicul.

Totul devine mult mai transparent și sigur alături de echipa de profesioniști în domeniul auto, Bestvindecoder. Accesați cu incredere linkul www.carvertical.com/ro, care vă aduce mult mai aproape de compania care a câștigat încrederea a peste 1.000.000 de oameni până acum, din peste 50 de tări.

De acum poți vizualiza un model de raport intocmit de noi, pentru a vedea  dacă ceea ce ți se oferă este în concordanță cu ceea ce ai nevoie. Atenție: verificați întotdeauna o mașină înainte de a o cumpăra. Înainte de toate, noi îți garantăm un raport excelent, complet, cu date reale privind istoricul mașinii ce urmează a fi verificată. Raportul vizează istoricul de service al vehiculului, raportul daunelor ascunse, kilometrajul modificat intenționat pentru vânzarea la un preț mai mare. Un aspect nou îl reprezintă faptul că reușim să oferim fotografii din istoricul vehiculului, aflăm dacă a avut proprietari multipli.

O mare ingrijorare a clienților consta în descoperirea cât mai rapidă a defecțiunilor frecvente ale unui anumit model, de acum veți afla înaintea oricui ce fel de mașină intenționați să cumpărați, una bună sau una plină de defecte. De asemenea, putem avea acces la zona de înregistrări furturi, pentru a vedea dacă mașina este una adusă din străinătate și furată sau dacă are proprietar serios. Accesați cu încredere bestvindecoder.com și veți scăpa automat de orice gânduri. Iată că datorită funcțiilor de ultimă generație, raportul nu poate fi falsificat, modificat sau contrafăcut.

Tehnologia blockchain-conceptul de bază al anului 2020

Utilizăm tehnologia blockchain, cea care verifică veridicitatea datelor în timp real; păstrează siguranța în trafic, având o nouă mașină asigurată și verificată complet. Vehiculele second-hand cu accidente ascunse trebuie să plătească reparațiile suplimentare pentru ca mașina să  aibă un preț final corect.

Economisiți mulți bani cheltuiți pe reparații, aflând de la bun început aspecte importante și reale despre istoricul mașinii. Știați că modificarea kilometrajului afectează deseori performanțele mașinii dumneavoastră în trafic? Evită aceste situații neplăcute, apelând la echipa noastră și vei observa diferența în cel mai scurt timp. CarVertical oferă verticalitate, așa cum este și denumirea acestuia, transparență și corectitudine față de clienții săi. Pentru a ne asigura că dumneavoastră nu aveți neplăceri și nu vă puneți viața în pericol ne bazăm pe tehnologii de ultimă generație, pe inteligența artificială și pe o echipă cu o experiență mare în acest domeniu.

Înainte de a cumpăra o mașină este esențial să cunoști seria șasiului și restul vine de la sine. Din acest moment, acestea fiind spuse, trebuie să fii sigur că doar alături de noi, poți lua cele mai înțelepte decizii și poți preîntâmpina orice intemperie!

Leave a Comment