Cum să cumpărați încălțăminte pentru copii online

Așadar, copilul dvs. are nevoie de pantofi noi… și acum ce trebuie să faceți? Fie că nu sunt magazine de încălțăminte pentru copii deschise în zona dvs., fie că familia dvs. se izolează acasă, picioarele copilului dvs. nu se opresc din creștere! Dar nu vă faceți griji, avem câteva sfaturi pentru a face experiența de shopping online de încălțăminte pentru copii mult mai puțin dureroasă și mult mai precisă.

PASUL 1: OBȚINEREA MĂSURĂTORILOR CORECTE

Cu excepția cazului în care nu aveți acasă un dispozitiv brannock personal (instrumentul metalic pentru măsurarea picioarelor), obținerea unei măsurători corecte a piciorului copilului dvs. poate părea descurajantă. Totuși, există câteva instrumente utile pentru a vă ajuta. Una dintre opțiuni este să imprimați un ghid digital de dimensionare. Ghidul este un bun punct de plecare, deoarece vă permite să măsurați lungimea și lățimea piciorului copilului dumneavoastră.

 

Alternativ, puteți măsura piciorul copilului dvs. cu o riglă sau o bandă de măsură. Este important ca copilul dvs. să stea drept și înalt pe o suprafață tare (de preferință, nu pe covor). Asigurați-vă că copilul dumneavoastră nu se sprijină de nimic și nu își îndoaie degetele de la picioare. Piciorul unui copil se dilată foarte mult atunci când stă drept, așa că măsurarea piciorului copilului dvs. în timp ce este așezat poate afecta măsurarea acestuia cu 1/2 mărime.

 

O modalitate ușoară de a măsura cu o riglă este să trasați mai întâi piciorul copilului dumneavoastră pe o bucată de hârtie, apoi să măsurați trasarea de la călcâi până la cel mai lung deget. În cazul copiilor care se gâdilă sau al bebelușilor, măsurarea piciorului lor cu o riglă va funcționa, de asemenea. Odată ce știți cât de lung este piciorul lor în centimetri, consultați un tabel de mărimi. Woohoo! Acum știți în ce mărime se încadrează piciorul lor. Felicitări, partea cea mai grea a trecut!

 

Această mărime nu este neapărat mărimea pantofilor pe care ar trebui să le cumpărați. Pentru spațiu de creștere, vă încurajăm să căutați încălțăminte pentru copii cu o mărime cu 1/2 sau cu o mărime mai mare decât cea pe care o măsoară piciorul lor.

PASUL 2: NU UITAȚI DE LĂȚIME

Deși lungimea este o parte importantă a potrivirii pantofilor pentru copii, nu putem uita de lățime. Picioarele copiilor au forme diferite, la fel ca și ale noastre. În magazinele specializate în incaltaminte copii, există mulți clienți ai căror copii au depășit lățimea pantofilor înaintea lungimii.

 

Pentru ca o pereche de ghetute baietei să se potrivească corect, doriți ca forma pantofului să reflecte forma piciorului copilului dumneavoastră. Copilul dumneavoastră are un picior lung și subțire? Un picior lat? Arcadă înaltă? Răsfoiți fotografiile produselor pentru orice pereche de încălțăminte pentru copii și încercați să le căutați pe cele care seamănă cu piciorul copilului dumneavoastră.

PASUL 3: ALEGEȚI NOILE ÎNCĂLȚĂRI

Odată ce știți mărimea și forma pe care le căutați, este timpul să mergeți la cumpărături. Pe site-urile comercianților online puteți folosi filtrele de mărimi pentru a naviga prin toate modelele de pantofi cu mărimea exactă a copilului dumneavoastră. Ca regulă generală, ar trebui să adăugați 1/2 până la 1 mărime întreagă la mărimea de măsură a copilului dvs., dacă doriți o mărime întreagă pentru a avea loc să crească. Pentru o potrivire mai exactă, nu ezitați să rămâneți la mărimea lor, conform măsurilor.

PASUL 4: PROBAREA NOILOR PANTOFI

A sosit ziua cea mare – noii pantofi au sosit și copilul dvs. este nerăbdător să îi probeze! Acum trebuie să verificați potrivirea noilor lor pantofi. Greșeala numărul unu pe care o fac părinții în acest moment este compararea tălpii pantofului cu piciorul copilului lor. Acest lucru este inexact și duce la faptul că mulți copii poartă pantofi mult prea mici pentru ei.

 

Potrivirea unui pantof nou ar trebui verificată prin pipăirea degetelor de la picioare ale copilului dumneavoastră în timp ce acesta stă în picioare sau prin compararea piciorului cu talpa.

 

O lățime și o adâncime adecvate în partea din față a pantofului, sau în zona degetelor, ajută la prevenirea supraaglomerării sau a presiunii crescute asupra degetelor. Asigurați-vă că copilul dumneavoastră poate mișca ușor partea din față a piciorului în pantofi și că poate mișca degetele liber – fără alunecări sau degete strivite.

 

Lăsați între 1 și 2 centimetri (sau aproximativ lățimea unui deget de la mână) de la cel mai lung deget de la picior până la partea din față a pantofului. Mai mult de 3 cm este prea mare; mai puțin de 1 cm este prea mic.

PASUL 5: SĂRBĂTORIȚI!

S-a terminat! Ați reușit! Strigați „Ura, ura” și dansați pe niște cântece de fericire! Ar trebui să vă simțiți împlinit că pantofii copilului dvs. se potrivesc corect și că vor fi confortabili și susținuți toată ziua.

 

Dar ce se întâmplă dacă nu par a fi chiar potriviți? Dacă lungimea este prea mică, dar restul încălțămintei se simte bine, comandați o mărime mai mare! Dacă lungimea pare potrivită, dar copilul dumneavoastră se plânge de alunecare sau de strângere, este posibil ca lățimea să nu fie chiar potrivită.