Cum să ai o garderobă la modă

Ultima perioadă a fost una diferită de tot ceea ce am trăit până acum. Aceasta a fost unică pentru toată lumea și a adus cu sine schimbări majore în toate aspectele vieții.

În acest sens, mai puțin important, dar la fel de drastic, abordarea noastră față de ceea ce purtăm în fiecare zi a cunoscut, de asemenea, transformări. Unul dintre aspectele pozitive ale faptului că am petrecut mai mult timp acasă este că am avut ocazia să evaluăm ceea ce avem în dulapuri și de ce avem cu adevărat nevoie.

Iată câteva rezoluții pe care le poți întreprinde astfel încât să poți face puțin spațiu în garderobă, dar în același timp să obții acele ținute care te vor ajuta să arăți foarte bine și să fii în pas cu moda.

Nu cumpăra ceva pentru o singură ocazie

Oricine a făcut asta la un moment dat. O nuntă, o petrecere de Crăciun, o reuniune de vineri seara în pub cu prietenii…a existat sigur o ocazie care te-a determinat să cumperi ceva ce ai purtat o singură dată. Cu toate acestea, recomandat este să cumperi ceva ce știi că se poartă, că nu porți o singură dată și că te reprezintă nu numai pentru un singur eveniment. În loc să cumperi ceva specific pentru anumite evenimente, încearcă să ai câteva piese mai mai versatile în garderobă. Dacă alegi ceva simplu și clasic mai degrabă, vei rămâne totuși la modă prin accesorizare inteligentă și prin posibilitatea de a arăta care îți este cu adevărat personalitatea.

Nu cumpăra sau păstra ceva care nu ți se potrivește

Nu este neobișnuit să păstrezi acele tricouri dama care nu îți mai vin în speranța că se vor potrivit din nou într-o zi sau să cumperi ceva într-o mărime prea mică ca stimulent pentru a pierde în greutate sau pentru că este de vânzare și nu ai găsit mărimea potrivită. Cu toate acestea, a te ține de aceste articole – pe care nu le poți purta fizic – este unul dintre cele mai rele lucruri pe care le poți face dacă încerci să ai o garderobă în tendințe. Fii realist și cinstit cu tine însuți. Bine, ai cumpărat ceva doar pentru că ți s-a părut că ți se potrivește, dar acum nu este cazul să păstrezi o haină doar pentru o simplă impresie. Dacă o piesă vestimentară nu te face să te simți încrezător și confortabil, aceasta nu are loc în viața ta, oricât de la modă ar fi aceasta.

Nu cumpăra ceva doar pentru că e avantajos

Este ușor să câștigi niște bani profitând de o reducere mare de preț, dar este la fel de ușor și să îi pierzi. Nu cumpăra o bluză doar pentru că are un preț bun, ci mai degrabă alege unul dintre acele tricouri care îți plac, pe care le vezi potrivite pentru tine chiar dacă au un preț mai mare.