Cum alegi produsele potrivite pentru manichiură

Manichiura reprezintă un aspect pe care femeile nu vor să îl piardă din vedere. Unghiile frumoase și îngrijite vor fi mereu apreciate. Chiar dacă nu reușești să ajungi întotdeauna la salon, poți obține chiar și acasă manichiura perfectă pentru care nu trebuie să investești sume fabuloase. În cazul în care nu știi de unde să începi și ce produse sunt potrivite, iată câteva reguli nescrise după care poți să te ghidezi:

 • Ce fel de manichiură îți dorești să obții?
  Vei avea de ales între clasica manichiură, cea semi-permanentă sau unghiile cu gel. În funcție de propriile preferințele, vei alege un kit unghii care să conțină instrumentele de care vei avea nevoie. De obicei, kiturile sunt destul de complete, acestea vin cu lampă UV, câteva instrumente esențiale precum pila electrică și câteva oje sau alte accesorii drăguțe.
 • Nu trebuie să investești o sumă colosală în produsele pentru manichiură.
  Cu puțin research vei găsi destul de multe oferte. O mulțime de magazine de îmbrăcăminte, electrocasnice, produse cosmetice sau multe altele, au lunar reduceri.
  Spre exemplu, dacă dorești să-ți achiziționezi haine, poți adăuga un cod reducere sinsay pe site-ul acestora și la prețul final se scade o anumită sumă.
  În cazul de față, vei căuta un site cu produse cosmetice și accesorii pentru a-ți găsi instrumentele potrivite pentru manichiură. Iar dacă dorești să faci cadou un astfel de kit pentru unghii este recomandat să oferi un voucher pentru ca persoana respectivă să își achiziționeze produsele potrivite nevoilor ei.
  Spre exemplu, cauți un magazin de machiaje și cosmetice precum Notino, cumperi un voucher notino, alegi suma dorită, personalizezi mesajul și îl oferi persoanei dragi.
 • Nu uita de produsele pentru îndepărtarea cuticulelor și de cele pentru hidratarea unghiei.
  O manichiură perfectă este aceea în care cuticulele nu sunt vizibile. Pentru a îndepărta cuticulele trebuie să folosești o soluție care să exfolieze pielea din această zonă, după care acestea pot fi tăiate cu ușurință. Cât despre hidratare, poate ai tendința să crezi că la unghii aceasta nu este necesară, însă este total greșit. Unghiile sunt supuse la multe intervenții pentru realizarea manichiurii, ceea ce le va face mult mai sensibile sau chiar se vor deteriora. Ai nevoie de un ulei pentru cuticule pentru a evita ca acest lucru să se întâmple.
 • Ce culori alegi pentru manichiură?
  Dacă ești în pană de idei, alege culorile în funcție de nuanța pielii tale: dacă ai pielea de culoare gălbuie, lacurile mov închis, deschis sau lila sunt cele mai potrivite. Dacă în schimb pielea ta este de culoare albă, lacurile portocalii, maro sau verde militar sunt perfecte.

One Thought to “Cum alegi produsele potrivite pentru manichiură”

Comments are closed.