Cum alegeți camerele de supraveghere pentru ferma dvs?

Sfaturi pentru alegerea unor camere de supraveghere pentru ferma și culturile dvs

Dacă vă doriți să supravegheați ferma dvs cât mai eficient, chiar și când sunteți plecat, instalarea unor camere de supraveghere este o investiție excelentă. Altă dată puțin accesibile clienților privați, astăzi camerele de supraveghere sunt mult mai ieftine. În plus, vin cu numeroase calități și performanțe. Mai mult, piața vă oferă o mare varietate de modele astfel încât puteți să găsiți cu ușurință cele mai potrivite camere pentru aplicația dvs.

Dacă vă aflați pentru prima dată în fața achiziției de camere de supraveghere, varietatea generoasă ar putea să vă intimideze și procesul selecției se va derula cu greutate. Vă sugerăm să acordați atenție următoarelor aspecte când sunteți în căutarea de camere de supraveghere pentru ferma dvs.

Alegeți camere de supraveghere CCTV

Camerele de supraveghere 1080p sunt printre cele mai populare modele cu rezoluție înaltă (HD) de pe piață. De obicei, pentru imagini și video clare, cu multe detalii, ar trebui să investiți în camere de 1440p, 1920p sau chiar mai mult ca și rezoluție. Cu cât rezoluția este mai înaltă, cu atât mai clare vor fi imaginile.

Astăzi puteți găsi camere de supraveghere de ultimă generație capabile de performanțe uimitoare. Spre exemplu, puteți alege camere de supraveghere de 8MP care oferă imagini extrem de clare și detaliate. Nu vă grăbiți cu alegerea unui model și gândiți-vă pe îndelete de ce aveți nevoie pentru supravegherea cât mai eficientă a fermei dvs.

Investiți în camere de supraveghere cu vizibilitate pe timpul nopții

Pentru a vă supraveghea culturile agricole sau ferma de animale ziua și noaptea, veți avea nevoie de echipamente de supraveghere care captează de la mare distanță. Există modele de camere cu 4 led-uri încorporate, 3 lumini de spot și captare de la distanță pe timpul nopții pana la 80m. Mai mult decât atât, ele captează imagini de noapte de mare claritate.

Nu trebuie să vă îngrijorați că o astfel de cameră, cu iluminator infrarosu IR, va altera ciclul plantelor sau va distruge în vreun fel plantele. Plantele de pe terenul fermei vor absorbi lumina doar sub spectrul de 700nm. De regulă, iluminatorul IR al camerelor de supraveghere are spectru mai mare de 700nm și nu va răni plantele și culturile dvs.

Alegeți mereu camere de supraveghere rezistente la fenomenele meteo și elementele naturale!

Dacă instalați camere de supraveghere la exterior, camerele de supraveghere din clasa IP65 sunt ideale. Clasificarea IP reflectă rezistența obiectelor la socuri mecanice și apă. Camerele cu IP65 vor oferi aceleași performanțe chiar și cand plouă.

O cameră de supraveghere din clasa IP65 va fi sigură pentru monitorizarea atât la exterior, cât și la interiorul fermei, hambarului, grajdului dvs. Puteți opta pentru camere de supraveghere IP65 sau IP66, cu sau fără cablu, fără a vă preocupa de condițiile meteo.

Instalați corespunzator camerele de supraveghere la ferma dvs!

Atunci când instalați camere de supraveghere la ferma dvs, aminitiți-vă să acoperiți zonele cele mai importante ale fermei, terenurilor agricole. Nu omiteți de la supravegherea video intrările, ieșirile și aleile de la fermă, zonele problematice precum cele în care se află utilajele agricole, rezervoarele de combustibil, rezervoarele de apă, hambarurile.

Atunci când instalați camere de supraveghere cu cablu de tip PoE, conectați camerele la router printr-un cablu CAT6 sau CAT5. Puteți folosi un extender ethernet pentru a mări distanța de conectare între camere și router.

Dacă alegeți camere de supraveghere wireless, veți avea nevoie de o sursă de alimentare pentru acestea. Atât timp cât camerele de supraveghere se află în raza de acțiune wi-fi, veți putea accesa imaginile oferite de camere de oriunde v-ați afla.

Pentru camerele de supraveghere cu baterii, nu aveți nevoie decât să introduceți bateriile în camere. Veți putea conecta camerele la panouri solare pentru a avea energie continuu în camere.

Un ultim sfat!

Camerele de supraveghere pentru ferme pot fi scumpe, dar pierderile pe care le-ați putea înregistra în urma unui furt pot fi mult mai mari. Vă doriți să profitați cât mai mult de munca depusă și instalarea de camere de supraveghere este mereu o bună decizie.

One Thought to “Cum alegeți camerele de supraveghere pentru ferma dvs?”

  1. […] Sfaturi pentru alegerea unor camere de supraveghere pentru ferma și culturile dvs Dacă vă doriți să supravegheați ferma dvs cât mai eficient, chiar și când sunteți plecat, instalarea unor camere de supraveghere este o investiție excelentă. Altă dată puțin accesibile clienților privați, astăzi camerele de supraveghere sunt mult mai ieftine. În plus, vin cu numeroase calități și performanțe. Mai mult, piața vă oferă o mare varietate de modele astfel încât puteți să găsiți cu ușurință cele mai potrivite camere pentru aplicația dvs. Dacă vă aflați pentru prima dată în fața… Citeste mai mult […]

Comments are closed.