Crește cererea pentru lemnul de foc

În contextul în care tot mai des se vorbește despre faptul că vom avea un sezon rece mai greu decât în anii anteriori, temerile conform cărora gazul nu va fi suficient pentru a ne încălzi în iarna care urmează devin duc la căutarea unor soluții de rezervă. Lemnul de foc reprezintă principala alternativă către care românii, și nu numai ei, se orientează. Iar asta a dus la o creștere serioasă a cererii pentru lemnul de foc.

Cererea de lemn de foc a explodat pur și simplu în această perioadă, iar furnizorii de lemn de foc spun că nu a mai existat niciodată o cerere atât de mare. Drept urmare, prețurile pentru lemnul de foc au crescut și ele.

Cu toate acestea, chiar și în cazul unor scumpiri de până la 40% a lemnului de foc, acest tip de combustibil solid rămâne în continuare o soluție mai avantajoasă spre deosebire de multe altele din comerț.

Folosirea unei centrale pe lemne Liepsnele reduce costurile pentru încălzire

Caracterul avantajos al lemnului de foc este obținut doar atunci când este folosit pentru alimentarea unui sistem de încălzire ce are capacitatea și performanțele necesare pentru a exploata la maximul potențialul caloric al lemnului. De aceea ar trebui să ai în vedere achiziționarea unei centrale pe lemne Liepsnele.

Centralele pe lemne de la Liepsnele folosesc principiul de ardere tip lumânare. Aceasta este o ardere lentă, care exploatează încet dar mod foarte eficient întregul potențial caloric al lemnului de foc.

Mai mult decât atât, un important avantaj al utilizării unei centrale pe lemne marca Liepsnele este reprezentat de independența pe care un astfel de sistem de încălzire o oferă. Vei putea folosi lemn de foc la cel mai bun preț, dar și alte tipuri de combustibil solid, în cazul în care consideri că lemnul de foc a devenit prea scump.

Brichete din rumeguș, peleți, porumb, cărbuni dar și alte tipuri de combustibil solid pot fi folosite cu succes pentru alimentarea centralelor Liepsnele, iar acestea vor oferi un randament excelent.

Există însă anumite condiții pe care trebuie să le îndeplinești înainte de a-ți comanda centrala pe lemne. Mai întâi, va trebui să pregătești un spațiu în care să instalezi centrala. Cunoscută și cu denumirea de cameră tehnică, aceasta trebuie construită neapărat doar din materiale ignifuge, cu uși și ferestre metalice, a căror deschidere să se facă numaidecât în exterior.

Mai mult decât atât, nu se recomandă ca depozitarea combustibilului să se facă în aceeași încăpere în care a fost instalată centrala pe lemne. Există pericolul ca în cazul unui accident, acesta să se aprindă iar astfel să pornească un incendiu.

De asemenea, odată cu cererea ridicată pentru lemnul de foc a crescut și cererea pentru centralele pe lemne. Drept urmare, dacă te-ai decis să îți încălzești locuința folosind lemn de foc, ar trebui să verifici chiar acum oferta de pe centrale-lemne-liepsnele.ro pentru a comanda modelul potrivit necesităților tale de încălzire.

Scapă de cheltuielile mari pentru căldură, folosindu-te de potențialul major al combustibilului solid, cu ajutorul unei centrale pe lemne Liepsnele.

2 Thoughts to “Crește cererea pentru lemnul de foc”

  1. […] În contextul în care tot mai des se vorbește despre faptul că vom avea un sezon rece mai greu decât în anii anteriori, temerile conform cărora gazul nu va fi suficient pentru a ne încălzi în iarna care urmează devin duc la căutarea unor soluții de rezervă. Lemnul de foc reprezintă principala alternativă către care românii, și nu numai ei, se orientează. Iar asta a dus la o creștere serioasă a cererii pentru lemnul de foc. Cererea de lemn de foc a explodat pur și simplu în această perioadă, iar… Citeste mai mult […]

  2. […] În contextul în care tot mai des se vorbește despre faptul că vom avea un sezon rece mai greu decât în anii anteriori, temerile conform cărora gazul nu va fi suficient pentru a ne încălzi în iarna care urmează devin duc la căutarea unor soluții de rezervă. Lemnul de foc reprezintă principala alternativă către care românii, și nu numai ei, se orientează. Iar asta a dus la o creștere serioasă a cererii pentru lemnul de foc. Cererea de lemn de foc a explodat pur și simplu în această perioadă,  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.