Covoare ieftine care vor arăta perfect la ușa de la intrare

Covorașele de înaltă calitate îți mențin podelele curate, îndepărtând murdăria și resturile de pe pantofi înainte de a fi introduși înăuntru. Covorașele absorb și apa pentru a minimiza șansele de alunecare și cădere în zilele umede. Cele mai bune covorașe de bun venit sunt o primă impresie primitoare și elegantă pentru vizitatori.

Acest ghid evidențiază cele mai bune covoare ieftine pentru casa ta, diferitele tipuri de materiale disponibile și caracteristicile cele mai importante ale covorașului

Materiale din care pot fi confecționate covorașele

Există o mulțime de tipuri de covorașe. Sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, inclusiv lemn, fibre naturale precum nucă de cocos, cauciuc, sintetice și ierburi, cum ar fi covorașe de iută. O mulțime de covorașe sunt folosite în afara ușii, dar unele sunt plasate chiar în interior.

Cele mai bune covorașe vin în diferite dimensiuni, forme și modele. Unele covorașe sunt rezistente la pete, în timp ce altele nu.

Caracteristici

Cele mai bune covorașe au cel puțin trei caracteristici care le fac eficiente:

  1. Ele rezistă la traficul pietonal intens și la vreme nefavorabilă.
  2. Ele captează resturile și absorb sau canalizează apa.
  3. Sunt ușor de curățat și rezistente la mucegai.

În plus, există modele care au un suport antiderapant, de preferat din cauciuc natural sau sintetic.

Covoare ieftine din cauciuc

Impermeabile și rezistente la intemperii, covorașele din cauciuc sunt ușor de curățat și durabile. Alege unul cu o suprafață care zgârie pantofii și cizmele. Covorașele de cauciuc rezistente previn alunecarea și oferă ca o pernă sub picioare. Ele captează murdăria, resturile, iarba, noroiul și multe altele.

În dezavantaj, ele se pot deteriora atunci când sunt expuse la elemente dure.

Covoare ieftine din coajă de nucă de cocos

Covorul din nucă de cocos are o suprafață groasă, aspră, făcută din fibre de nucă de cocos. Acest lucru facilitează răzuirea murdăriei, ierbii sau noroiului și mai ușor. Necesită o întreținere redusă și sunt foarte absorbante, se usucă rapid și sunt o alegere populară pentru intrări. Covorașele din nucă de cocos sunt disponibile în diferite stiluri și modele. Covorașele din nucă de cocos biodegradabile se pot pierde în timp.

Covoare ieftine sintetice

Covorașele sintetice, lavabile și adesea decorative, sunt covorașe rezistente la apă. Sunt excelente la absorbția umidității de la ploaie sau zăpadă. Sunt cele mai bune pentru interiorul casei, chiar la intrare, într-o bucătărie, o spălătorie sau un garaj. Alege unul cu suport de cauciuc sau antiderapant. Covorașele sintetice sunt prietenoase cu bugetul, dar se pot aplatiza treptat și trebuie înlocuite.

Covorașe pentru ușa de la intrare confecționate din fibre naturale

Covorașele din bumbac și alte fibre naturale, cum ar fi iarba de mare, sunt foarte populare. Prețuite pentru texturile și culorile lor, covorașele din fibre naturale sunt biodegradabile. Cu toate acestea, sunt supuse apariției mucegaiului, așa că funcționează mai bine în spațiile de interior.

Covorașe pentru ușa de la intrare care se asortează cu sezonul de afară

Covorașele cu tematică sezonieră oferă o primă impresie binevenită prietenilor și familiei care vin în vizită. În timpul sărbătorilor, schimbarea preșului poate da tonul festiv al stilului tău sezonier, împiedicând în același timp că murdăria și apa să fie aduse în interior. Deoarece este disponibil doar pentru câteva săptămâni, un preș sezonier poate dura ani de zile.

Forme și mărimi de covorașe pentru ușa de la intrare

Covorașele vin în diferite dimensiuni și forme. Măsoară lățimea ușii sau a intrării pentru a te asigura că obții dimensiunea potrivită. Lungimea este la fel de importantă ca și lățimea. Un covoraș prea scurt nu va permite vizitatorilor să-și șteargă temeinic picioarele. Ia în considerare să obții unul dintre preșurile de dimensiuni mai mari dacă te aștepți adesea la musafiri.

Covorașele pătrate sau dreptunghiulare sunt cele mai comune forme. Sunt unele dintre cele mai bune covorașe de bun venit disponibile,  pentru că acoperă zona din fața ușii de la o margine la alta.

Covorașele de ușă și covorașele de intrare noutate pot avea aproape orice formă, inclusiv rotunde. Covorașele jumătate de cerc sunt alegeri populare, deoarece completează anumite tipuri de case.

 

One Thought to “Covoare ieftine care vor arăta perfect la ușa de la intrare”

  1. […] Covorașele de înaltă calitate îți mențin podelele curate, îndepărtând murdăria și resturile de pe pantofi înainte de a fi introduși înăuntru. Covorașele absorb și apa pentru a minimiza șansele de alunecare și cădere în zilele umede. Cele mai bune covorașe de bun venit sunt o primă impresie primitoare și elegantă pentru vizitatori. Acest ghid evidențiază cele mai bune covoare ieftine pentru casa ta, diferitele tipuri de materiale disponibile și caracteristicile cele mai importante ale covorașului Materiale din care pot fi confecționate covorașele Există o mulțime de tipuri de covorașe. Sunt… Citeste mai mult […]

Comments are closed.