Componente de calculator pentru castigatorii concursului “Mesajul meu antidrog”

Componente de calculator pentru castigatorii concursului “Mesajul meu antidrog”

Trei elevi din judetul Salaj au fost recompensati pentru premiile obtinute la concursului national Mesajul meu antidrog – editia a VII-a, in cadrul festivitatii de premiere organizate, ieri, la sediul Centrului de Prevenire Evaluare si Consiliere Antidrog (CPECA) Salaj. Castigatorii au primit pentru rezultatele aduse judetului cate o carte si obiecte de birotica, dar si componente de calculator: o camera web, o tastatura si un mouse.

Coordonatorul CPECA Salaj, Valer Merce, a declarat ca finalistii concursului au fost desemnati in cursul lunii decembrie a anului trecut. Un numar de 45 de elevi din opt unitati de invatamant din judetul Salaj au participat la competitia desfasurata anul trecut. In urma jurizarii, 12 lucrari au fost transmise pentru faza nationala a concursului, trei dintre acestea fiind premiate la diferite sectiuni, a declarat Valer Merce.

Potrivit acestuia, au fost premiate lucrarile realizate de: Tokolyi Csaba, elev in clasa a VIII-a la scoala Bathory Istvan Simleu Silvaniei – locul I la sectiunea eseu literar in limba maghiara, si Teodora Ardelean si Camelia Alina Muresan, foste eleve la Scoala Mihai Eminescu Zalau (la data desfasurarii concursului) – locul II la sectiunile eseu literar in limba romana, respectiv fotografie digitala.

Festivitatea a fost si prilej de lansare a celei de-a VIII-a editie a proiectului national Mesajul meu antidrog. Sectiunile editiei de anul acesta sunt: pagina web (destinata doar elevilor de liceu), film de scurt metraj, fotografie digitala, sport, pictura-desen, precum si sectiuni de creatie audio-video destinata exclusiv prevenirii consumului acestui tip de substante, respectiv sloganuri pentru campanii antidrog si proiecte de petrecere a timpului liber ca alternativa la consumul de droguri. Coordonatorul CPECA Salaj a mentionat ca lucrarile elevilor care doresc sa participe la acest concurs sunt asteptate pana la finele lunii mai, la sediul institutiei.

Leave a Comment