Citadin aruncă deșeurile peste gard, spre disperarea celor care trec pe strada Fabricii

Mai mulți cetățeni ne-au sesizat cu privire la faptul că, pe strada Fabricii din Zalău la numărul 30, pe un spațiu viran din vecinătatea societății Citadin, în fiecare zi sunt depozitate deșeuri provenite de la diverse lucrări pe care societatea le desfășoară pe raza municipiului. Chiar dacă acestea dispar după o zi, apar altele, astfel încât aproape mereu zona este plină de gunoaie. Ne-am adresat reprezentanților Primăriei Zalău pentru a lămuri această situație care creează disconfort riveranilor dar și celor care trec zilnic prin această zonă, fără să mai vorbim de aspectul general al zonei. reprezentanții administrației locale ne-au oferit un răspuns care, deși lămurește „misterul” grămezilor de gunoi, nu rezolvă situația. 

„În urma solicitării, cu privire la depozitările de deșeuri pe terenul viran din zona societății Citadin, strada Fabricii nr. 30, s-au făcut verificări la fața locului. Persoana responsabilă din cadrul firmei Citadin a declarat că locul unde sunt depozitate acele deșeuri este în proprietatea Citadin și constituie rampa de transfer a acestor deșeuri rezultate în urma măturatului stradal. Acestea se transportă a doua zi la rampa societății Brantner de la deponia Dobrin. O nouă rampă de transfer urmează să fie amenajată în curtea societății Citadin, iar pe terenul pe care sunt acum acele depozitări se va amenaja o parcare asfaltată.”

Chiar dacă din comunicatul municipalității reiese faptul că această situație ar fi una temporară, având în vedere faptul că ea se repetă de mai multe ori pe săptămână, rezultatul este același – un loc acoperit cu deșeuri lăsate peste gardul societății. Poate că o soluție mai bună și mai corectă, cel puțin față de zălăuani, ar fi ca aceste gunoaie să fie lăsate în curtea societății, chiar dacă este vorba de o perioadă de timp scurtă, până când acestea sunt transportate la centrul de colectare Brantner.

 

 

Alte articole

5 Thoughts to “Citadin aruncă deșeurile peste gard, spre disperarea celor care trec pe strada Fabricii”

 1. Anonim

  Si ce este la curtea lui AVE, cu 20m mai in spate………?????? Aia nu vad oamenii!!!!! Acolo sunt mormane de gunoi!!!

 2. Anonim

  la ordinul direcorului Miclea sau a lui Maria Marc?

 3. Anonim

  Citadinul este condus doar de 2 personae: Balajel si Marc maria ! ei sunt cei care dau ordine, chiar daca uneori se mai calca punul pe altu pete deghete !

 4. Un grup de cetateni

  Felicitari pentru articol … desi am sesizat mai multi reprezentanti ai presei care isi clameaza sus si tare obiectivitatea , ati fost primii care au avut curajul sa prezinte mizeria de sub pres … va rog sa continuati demersul dvoastra si cu firma Ave : vedeti cate gunoaie se depoziteaza , pentru ce perioada si pe ce domeniu isi parcheaza sicietatea utilajele ptr a putea umple curtea de gunoaie. Va multumim!

 5. Anonim

  Are Citadin autorizatie de mediu ptr activitatea de depozitare a gunoaielor? Valabila intrebarea si ptr AVE

Leave a Comment