CFR Călători introduce în Sălaj trenuri pentru elevii care încep cursurile de luni

CFR Călători introduce în circulaţie trenuri de navetă care să transporte elevii spre şi dinspre localităţile cu şcoli, în contextul redeschiderii unităţilor de învăţământ, în semestrul al doilea al acestui an şcolar. În județul Sălaj se introduc următoarele trenuri: R 4061 Marghita – Jibou, R 4062 Jibou – Marghita, R 4065 Săcuieni Bihor – Jibou, R 4066 Jibou – Săcuieni Bihor, R 4073 Sărmăşag – Jibou, R 4074 Jibou – Sărmăşag, R 4361 Sărmăşag – Jibou.

Purtarea măştii de protecţie la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum şi în zonele de aşteptare a trenurilor – staţii de cale ferată, peroane, săli de aşteptare. CFR Călători recomandă tuturor călătorilor procurarea biletelor din timp pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente şi autorizaţii şi pentru a ne putea astfel dimensiona cât mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat.

Biletele pot fi achiziţionate de pe următoarele canale: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări; şi dacă nu este posibil altfel, direct de la casele de bilete din gări şi distribuitori autorizaţi (agenţii de turism), unde este recomandată păstrarea distanţei faţă de celelalte persoane.

M. S.

Alte articole

One Thought to “CFR Călători introduce în Sălaj trenuri pentru elevii care încep cursurile de luni”

  1. Observator

    CFR-ul nu știe, (?????) că la Zalău liceul rămâne online, (deocamdată) iar la Jibou, doar clasele terminale fac școală cu prezența fizică.

Leave a Comment