CFR Călători avertizează populaţia asupra unui concurs fals care oferă un card-cadou de transport pe calea ferată

CFR Călători a avertizat că Informaţii despre un concurs fals privind câştigarea unui card-cadou de transport pe calea ferată, la un preţ minim, circulă în aceste zile în mediul online, conform news.ro. Compania a mai anunţat că a sesizat organele competente care vor derula cercetări.

„În mediul online circulă informaţii despre un FALS concurs privind câştigarea unui card cadou de transport pe calea ferată, la un preţ minim. Atenţionăm pasagerii că CFR Călători sau CFR SA nu au organizat un astfel concurs şi nu au în derulare nicio campanie de promovare pentru oferirea unui card cadou de călătorie”, arată postarea de sâmbătă, pe pagina de Facebook a CFR Călători.

Sursa citată mai spune că „această campanie de promovare este o tentativă de fraudă informatică care poate avea drept consecinţă accesul la datele dumneavoastră personale şi de banking”.

CFR Călători a sesizat organele competente care vor derula cercetări, potrivit news.ro.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

One Thought to “CFR Călători avertizează populaţia asupra unui concurs fals care oferă un card-cadou de transport pe calea ferată”

  1. […] CFR Călători a avertizat că Informaţii despre un concurs fals privind câştigarea unui card-cadou de transport pe calea ferată, la un preţ minim, circulă în aceste zile în mediul online, conform news.ro. Compania a mai anunţat că a sesizat organele competente care vor derula cercetări. „În mediul online circulă informaţii despre un FALS concurs privind câştigarea unui card cadou de transport pe calea ferată, la un preţ minim. Atenţionăm pasagerii că CFR Călători sau CFR SA nu au organizat un astfel concurs şi nu au în derulare nicio campanie de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment