Cele mai faine mesaje de noapte bună pentru persoanele dragi

Cele mai faine mesaje de noapte bună pentru prieteni. Texte de dragoste de noapte bună pentru el și ea. Colecție de unde să alegeți și distribuiți mesaje de noapte bună.

Trimiteți mesaje de noapte bună faine tuturor persoanelor dragi înainte de a merge la culcare, pentru a crea o relație plină de grijă între voi.

Alegeți și distribuiți câteva cuvinte speciale și personale, care ar putea funcționa cel mai bine, din colecția noastră de mai jos.

Am adunat texte scurte pentru SMS și bune de postat pe Facebook, cu tematica de noapte bună.

Mesaje faine de noapte bună

Este ușor să vă simțiți plictisitor și anxios, ducând o viață agitată și urmând aceeași rutină în fiecare zi.

De aceea, încercați să eliminați stresul la sfârșitul zilei prin intermediul celui mai frumos și bun mesaj de noapte bună. În plus, câteva exemple faine pentru prieteni sunt mai jos.

 1. Prietene, nu vreau să adormi în timpul orelor de mâine, așa că du-te la culcare! Noapte bună!
 2. Prietene, zilele sunt pentru muncă, mâncare și distracție, în timp ce nopțile sunt special pentru odihnă. Așa că odihnește-te și adormi devreme!
 3. Mi-e frică să dorm singur, amice. Ai putea să-mi fredonezi un cântec de leagăn? Sunt sigur că fredonatul tău va speria toate fantomele din casa mea.
 4. Dragă prietenă, ca unica ta binevoitoare, vreau să te informez că vei regreta foarte mult mâine dacă vei citi toată noaptea. Te rog să dormi!
 5. Bună. Nu mai apăsa butonul „Episodul următor” de pe Netflix și odihnește-ți ochii! Sper să adormi și să mergi în țara viselor cât mai curând!
 6. Dragă prietenă, refuz categoric să ascult mâine dezbaterile tale despre faptul că ți-e somn, așa că nu fi enervantă și dormi la timp! Noapte bună!
 7. Prietene, ar fi bine să te culci. Iar dacă întârzii mâine la curs, o să spun că ai stat treaz toată noaptea, urmărind Netflix.
 8. Ești cel mai bun prieten al meu, dar nu am de gând să stau treaz și să te ascult răvășind despre insomnia ta.
 9. Este timpul să faci lucrul tău preferat din lume, amice. Este timpul să te culci și să dormi.
 10. A spune noapte bună nu este o formalitate. Este arta de a accentua că îmi amintesc de tine în „Ultimul meu minut al zilei”! Noapte bună.
 11. Dorm pe tastatura mea. Dacă răspund, vorbesc în somn. Noapte bună!
 12. Soarele n-ar fi roșu, marea n-ar fi albastră și eu n-aș fi fericit, fără să te deranjez! Noapte bună!
 13. În timp ce hoțul ieșea din casă, copilul s-a trezit și i-a spus hoțului: „Ia-mi și ghiozdanul, altfel o trezesc pe mama”. Noapte bună!
 14. Îți trimit patul meu să te las să te odihnești, pernele care să te mângâie și pătura mea să-ți țină de cald. Ah! Dar nu pot dormi acum pentru că nu am pat! Noapte bună!
 15. Dormi în pace în seara asta; Dumnezeu este mai mare decât orice te vei confrunta mâine. Noapte bună!
 16. Dacă ți-ai fi petrecut ziua frumos, ai fi câștigat un milion de dolari astăzi. Te rog nu mă întreba cum l-am făcut pe al meu. Să ai vise frumoase și o noapte bună!
 17. În timp ce te întinzi în pat în seara asta, vreau să știi că le-am cerut fantomelor să te vegheze și să te păzească toată noaptea. Noapte bună.

Mesaje de noapte bună și dragoste

Dacă aveți drept obiectiv de a-i schimba noaptea jumătății voastre într-una cu adevărat fericită, optați pentru mesaje de noapte bună pentru el și ea (pentru iubit/ iubită).

 • Nu pot să cred că ești bărbatul visurilor mele; dragostea mea pentru tine este mai mare decât îți poți imagina. Vreau doar să-ți spun noapte bună.
 • Abia aștept să vin să te cuprind și să-ți șoptesc ceva dulce la ureche. Noapte bună!
 • E foarte frig; mi-aș dori să fii aici să-mi ții de cald. Noapte bună, iubirea mea.

Zâmbetul tău pentru mine valorează milioane!!! Noapte bună și zâmbește mereu.

 • Timpul pe care l-am petrecut astăzi cu tine a fost minunat. Noapte bună.
 • Trimit îngeri să te călăuzească și să te protejeze peste noapte, ca să dormi bine, iubirea mea. Îți doresc o noapte frumoasă.
 • Prințul meu, îți trimit gânduri dulci pentru a-ți ocupa mintea și visele pe tot parcursul nopții. Noapte bună!
 • Meriți o noapte răcoroasă și satisfăcătoare pentru că ești cel mai bun din inima mea. Noapte bună, iubire. Te iubesc.

Sclipește, sclipește steaua mea mică și strălucitoare. Fii sus, deasupra cerului. Noapte bună.

 • Bărbatului special din viața mea, care este mereu acolo pentru mine – mulțumesc că îmi bucuri viața. Dormi bine, iubirea mea. Te iubesc.
 • Draga mea, cea care îmi arată ce este dragostea, pe măsură ce te odihnești după o zi lungă, vreau să-ți urez o noapte frumoasă. Noapte bună, prințesa mea fermecătoare.
 • Pe măsură ce stelele domnesc peste noapte, mă trezesc privind la ele și mă gândesc doar la tine. Noapte bună, iubirea mea.

Ziua s-a încheiat în sfârșit și sunt atât de recunoscătoare că am pe cineva ca tine în viața mea. Întotdeauna împlinești dorințele inimii mele. Noapte bună, iubirea mea. Te iubesc.

 • Îți mulțumesc că ai făcut eforturi suplimentare pentru a mă vedea fericit; ești într-adevăr o comoară. Noapte bună, regina mea, să ai o noapte minunată. Te iubesc.
 • Nu există nimic la fel de satisfăcător precum să se împlinească visele, iar tu ești bărbatul meu de vis. Noapte bună, regele meu.

Ești tot ce îmi doresc în viața mea; îmi aduci pace și bucurie. Tu ești lumea mea. Noapte bună, regele meu.

 • M-ai făcut regină pentru că ești regele inimii mele; mereu mă faci să mă simt de parcă sunt în paradis. Noapte bună.
 • Vocea și atingerea ta mă fac să simt că pot cuceri lumea. Vreau să fii mereu lângă mine. Noapte bună, iubire.
 • Sforăitul tău noaptea îmi liniștește sufletul și mă induce într-un somn lung. Este mai mult ca un cântec de leagăn pe care îl vreau în fiecare zi. Noapte bună, frumosul meu.

2 Thoughts to “Cele mai faine mesaje de noapte bună pentru persoanele dragi”

 1. […] Cele mai faine mesaje de noapte bună pentru prieteni. Texte de dragoste de noapte bună pentru el și ea. Colecție de unde să alegeți și distribuiți mesaje de noapte bună. Trimiteți mesaje de noapte bună faine tuturor persoanelor dragi înainte de a merge la culcare, pentru a crea o relație plină de grijă între voi. Alegeți și distribuiți câteva cuvinte speciale și personale, care ar putea funcționa cel mai bine, din colecția noastră de mai jos. Am adunat texte scurte pentru SMS și bune de postat pe Facebook,  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.