Cele mai bune idei de cadouri pentru femei

Cadourile sunt un liant social inca din cele mai vechi timpuri. Atunci cand indragesti pe cineva, ii oferi un cadou, iar relatia dintre voi va deveni mai stransa si mai calda. In urma cu sute sau mii de ani, cadourile erau reprezentate de fructe, flori, mici obiecte realizate manual sau in cele mai speciale cazuri, bijuterii. Astazi lucrurile sunt mult diferite. Exista o adevarata piata a cadourilor, iar cei care doresc sa ofere ceva trebuie sa tina cont de o multime de detalii pentru a se asigura ca iau decizia corecta.

Din fericire, exista milioane de idei de cadouri si cu putina implicare oricine poate oferi cadoul perfect.

 

Ce cadou ii oferi unei femei?

 

Pentru ca urmeaza luna femeii, cu siguranta majoritatea barbatilor sunt in cautarea cadoului ideal pentru doamnele si domnisoarele din viata lor. Alegerea cadoului perfect trebuie sa se faca in functie de urmatoarele criterii:

  • Varsta. O femeie de 40 de ani va aprecia alte lucruri decat una de 20 de ani. La 20 de ani ii poti oferi un abonament la cinematograf, un bilet la concertul trupei preferate sau diverse dispozitive care sa ii usureze viata. La 30 de ani, alegerea trebuie sa fie mai atenta, deoarece femeile prefera accesoriile si obiectele de foarte buna calitate. Dupa 40 de ani, cadourile lucrate manual sau cartile pot fi alegerea perfecta. Evident, exista si cadoul perfect ce nu tine cont de varsta: florile.
  • Relatie. Nu poti oferi orice cadou oricui. Femeii cu care iti imparti viata ii poti oferi aproape orice tip de cadou, incepand cu lenjeria intima si terminand cu cantitati mari de dulciuri de calitate. Celorlalte femei din viata ta trebuie sa le alegi cadoul cu foarte mare atentie, in asa fel incat sa nu transmiti mesajul nepotrivit. Intotdeauna vor fi apreciate micile delicii culinare, cartile sau arta, asadar, daca nu ai idei personalizate, poti opta pentru acestea.
  • Ocazie. Cadourile difera in functie de ocazie, iar ocaziile sunt numeroase: 1-8 martie, ziua indragostitilor, dragobete, ziua ei, ziua de nume, Craciun, ziua in care v-ati cunoscut, aniversarea relatiei, etc. Incearca sa te legi de ocazie si sa dezvolti o poveste in jurul cadoului, in asa fel incat sa ramana bine intiparit in amintire. DE asemenea, incearca sa eviti sa oferi acelasi cadou in fiecare an.

 

Sunt si unele cadouri de evitat, deoarece pot transmite mesajul nepotrivit. Incearca, asadar, sa eviti sa oferi haine, mai ales daca nu stii foarte bine preferintele si dimensiunile femeii careia ii oferi cadoul. De asemenea, nu oferi bani in plic, deoarece transmite lipsa de inspiratie si lipsa de efort, putand chiar sa fie jignitor.

Produsele de fitness si de dieta pot transmite si ele un mesaj gresit, la fel cum se intampla si in cazul electrocasnicelor si produselor de curatenie. Cadoul trebuie sa arate sensibilitate, inteligenta si o recunoastere a acelor puncte forte ale relatiei. Misiunea de a-l alege nu este usoara, insa cu putin efort oricine poate sa cumpere cadoul perfect.

Leave a Comment