Cele mai bune accesorii pentru Huawei P30 Pro

Huawei P30 pro a fost lansat în 2019, dar este, în continuare un smartphone foarte bun. Dacă ai un Huawei P30 Pro sau îți dorești să îți achiziționezi unul, trebuie să știi și de ce accesorii vei avea nevoie. Acestea te vor ajuta să profiți de tot ce îți poate oferi telefonul, la capacitate maximă.  Iată, deci, care sunt cele mai bune accesorii pentru acest smartphone.

Husă Huawei Smart View Flip

Aceasta este o husă tip flip, din piele ecologică, ce oferă protecție împotriva loviturilor sau a zgârieturilor rezultate din cauza uzului zilnic. Pentru că este special concepută pentru Huawei P30 Pro, aceasta are o parte transparentă ce îți oferă posibilitatea să urmărești foarte ușor ora și diverse notificări pe care le primești pe telefon. Poți să deschizi și să închizi telefonul prin ridicarea sau închiderea clapei. Design-ul acestei huse este slim, ușor, iar în același timp sofisticat și elegant.

Husă Huawei Silicone

Tot pentru Huawei P30 Pro, poți opta pentru această husă simplă, din silicon. Aceasta este valabilă în mai multe culori. Oferă protecția atât de necesară telefonului tău, iar în același timp menține liniile elegante ale telefonului. Husa este realizată dintr-un silicon fin, neted, dar și rezistent.

Huawei FreeBuds

Pentru Huawei P30 Pro, din punct de vedere audio, unul dintre cele mai bune accesorii sunt Huawei FreeBuds. Acestea sunt căști wireless, ear-in, ce au funcții precum: Auto Wearing Detection, Double-Tap Control și tehnologie ENC. Acestea oferă o calitate audio decentă. Pot fi utilizate pentru 3 ore, cu o singură încărcare, iar portul poate susține 10 ore de utilizare.

Boxă portabilă Huawei SoundStone

Un alt accestoriu foarte bun pentru un Huawei P30 Pro este boxa portabilă Huawei SoundStone. Deși această boxă are dimensiuni reduse, nu ar trebui să vă lăsați înșelați. Sunetul este foarte clar, puternic și echilibrat. Poate fi chiar utilizată pentru apeluri, pentru că care microfon integrat.

Huawei Power Bank 20000 mAh

Dacă ai nevoie să fii mereu conectat latelefonul tău Huawei P30 Pro, iar acesta trebuie să aibă mereu baterie, un accesoriu perfect pentru acest lucru este Huawei Power Bank 20000 mAh. Este realizată special pentru a funcționa perfect cu dispozitivele Huawei. Nu vei obține același timp de încărcare ca la priză, însă este suficient pentru a-ți menține telefonul încărcat pe durata zilei sau în situații în care petreci mai mult timp departe de surse de electricitate.

Adaptor pentru mașină Huawei Super Charge

Atunci când te afli pe drum și dorești să îți încarci telefonul Huawei P30 Pro, acest adaptor este ideal. Fie că îți utilizezi telefonul ca și GPS sau pentru a reda muzică în mașină, pe distanțe lungi, acesta va avea nevoie să fie încărcat. Acest adaptor suportă tehnologia Super Charge a Huawei, dar și Qualcomm 9V2A și 5V2A Quick Charge. Acesta vine împreună cu un cablu 5A USB-C, pentru a nu fi nevoit să îl cari pe cel al încărcătorului.

Încărcător wireless Huawei

Acesta este un încărcător wireless perfect pentru un Huawei P30 Pro. Suportă un maxim de 15W pentru quick charge și este compatibil cu toate modelele de smartphone-uri ce suportă încărcare wireless, dar și cu earbuds sau alte device-uri ce au această funcție. Nu este envoie să îndepărtezi husa, întrucât poate încărca prin huse non-metalice de 5 mm. Se oprește automat când detectează obiecte străine, metalice sau carduri. Design-ul este unul simplu, elegant. Vine la pachet cu un adaptor și un cablu USB-C.

Selfie Stick Huawei Moonlight

Huawei P30 Pro are o cameră foto foarte bună și poți profita de aceasta cu ajutorul acestui selfie stick de la Huawei. Acesta are funcție Bluetooth și este dotat cu un LED care este menit să îți ilumineze fața atunci când dorești să îți faci un selfie. Datorită acestei caracteristici, vei avea parte de fotografii clare și frumoase chiar și atunci când lumina este slabă sau este întuneric.

Accesoriile unui smartphone sunt menite să ne ușureze viața și să facă utilizarea unui telefon cât mai facilă. Investiția în aceste accesorii este una foarte bună, mai ales că o parte din ele sunt compatibile și cu alte modele de telefoane.