Cel mai în vârstă veteran de război din Sălaj, omagiat la Jibou

Ziua Veteranilor de Război a fost marcată zilele trecute și la Jibou, oraș unde locuiește Ilie Pop, în vârstă de 102 ani, acesta fiind cel mai în vârstă veteran din Sălaj.

În mesajul său, primarul orașului Jibou, Dan Ghiurco, le-a mulțumit tuturor veteranilor pentru devotamentul și sacrificial lor. „Cu ocazia Zilei Veteranilor de Război, ne aducem aminte de curajul, devotamentul și sacrificiul extraordinar al celor care au luptat pentru libertatea și siguranța țării noastre. Acești eroi au făcut față pericolelor și au depășit imensele provocări, punând în prim plan interesele țării și ale românilor. Suntem profund recunoscători domnului Ilie Pop, singurul veteran din orașul Jibou care mai este în viață și care a luptat pentru țara noastră. Îi mulțumim din tot sufletul pentru serviciul său curajos și pentru sacrificiul său neegoist, și îl asigurăm că nu vom uita niciodată curajul și devotamentul său față de țară și față de comunitatea noastră. Să ne aducem aminte mereu de sacrificiul și de onoarea acestor eroi, și să le mulțumim din inimă pentru tot ceea ce au făcut pentru noi și pentru libertatea și demnitatea noastră”, este mesajul lui Dan Ghiurco.

One Thought to “Cel mai în vârstă veteran de război din Sălaj, omagiat la Jibou”

  1. […] Ziua Veteranilor de Război a fost marcată zilele trecute și la Jibou, oraș unde locuiește Ilie Pop, în vârstă de 102 ani, acesta fiind cel mai în vârstă veteran din Sălaj. În mesajul său, primarul orașului Jibou, Dan Ghiurco, le-a mulțumit tuturor veteranilor pentru devotamentul și sacrificial lor. „Cu ocazia Zilei Veteranilor de Război, ne aducem aminte de curajul, devotamentul și sacrificiul extraordinar al celor care au luptat pentru libertatea și siguranța țării noastre. Acești eroi au făcut față pericolelor și au depășit imensele provocări, punând în prim plan interesele… Citeste mai mult […]

Leave a Comment