Sute de motocicliști ajung vineri la Zalău

Motocicliști din mai multe județe pornesc vineri în campania „Respect în trafic”, un eveniment care își propune să atragă atenția publicului asupra importanței respectului în trafic.

Campania „Respect în trafic” se desfășoară în două etape, în două weekend-uri succesive, în prima etapă fiind cuprinse județele Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Bihor și Békés (Ungaria). În a doua etapă, motocicliștii vor trece prin județele Alba și Cluj. Astfel, în zilele 5 și 6 mai se va desfășura acțiunea cu pornire din localitatea sătmăreană Tășnad, motocicliștii urmând să ajungă la Zalău. Aici vor staționa, iar apoi își vor continua drumul spre Baia-Mare, iar mai apoi la Sighetu Marmației. De aici, participanții vor porni spre Satu Mare, vor ajunge la Oradea și vor trece granița în Ungaria, urmând să rămână peste noapte în Füzesgyarmat. Vineri, motocicliștii vor ajunge în Zalău în jurul orei 14 și vor rămâne aici aproximativ o jumătate de oră.

Fotografie cu caracter ilustrativ

3 Thoughts to “Sute de motocicliști ajung vineri la Zalău”

  1. […] Motocicliști din mai multe județe pornesc vineri în campania „Respect în trafic”, un eveniment care își propune să atragă atenția publicului asupra importanței respectului în trafic și a respectării normelor rutiere. Campania „Respect în trafic” se desfășoară în două etape, în două weekend-uri succesive, în prima etapă fiind cuprinse județele Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Bihor și Békés (Ungaria). În a doua etapă, motocicliștii vor trece prin județele Alba și Cluj. Astfel, în zilele 5 și 6 mai se va desfășura acțiunea cu pornire din localitatea sătmăreană Tășnad, motocicliștii urmând… Citeste mai mult […]

  2. […] Motocicliști din mai multe județe pornesc vineri în campania „Respect în trafic”, un eveniment care își propune să atragă atenția publicului asupra importanței respectului în trafic și a respectării normelor rutiere. Campania „Respect în trafic” se desfășoară în două etape, în două weekend-uri succesive, în prima etapă fiind cuprinse județele Satu Mare, Sălaj, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Bihor și Békés (Ungaria). În a doua etapă, motocicliștii vor trece prin județele Alba și Cluj. Astfel, în zilele 5 și 6 mai se va desfășura acțiunea cu pornire din localitatea sătmăreană Tășnad,  » Mai multe detalii […]

  3. adi

    Nu ma faceti sa ma rad (sic) ca-mi crapa buzele! Respect in trafic ???? Adeca noi cestialalti,ca din partea motociclistilor romanesti ce sa astepti.Singurii pe care i-am vazut ruland cu viteza legala prin Zalau erau straini.

Leave a Comment