Ce trebuie să știți despre televizoarele OLED, Mini LED și Ambilight

Ne apropiem de mijlocul anului și a fost un an foarte ocupat pentru televizoarele Philips. Compania olandeză a dezvăluit multe modele noi în ultimele 18 luni. Continuând multe dintre modelele și tipurile de tehnologie pentru televizoare care au funcționat bine în anii precedenți, Philips a făcut, de asemenea, câteva schimbări semnificative care zguduie spațiul televizoarelor.

Sosirea Mini LED este cea mai semnificativă schimbare. Acest lucru sugerează că Philips pășește în pas cu modele precum LG, cu noua sa gamă QNED și cu noile televizoare Samsung, care vor utiliza tehnologia avansată de iluminare din spate.

Totuși, Philips este cunoscut în principal pentru sistemul său de proiecție Ambilight, care aruncă culorile și nuanțele de pe ecran pe peretele din jurul acestuia. În 2021, l-am văzut revenind în mod serios, cu Ambilight pe patru fețe, care va ajunge pe toate televizoarele OLED și Mini LED din 2021.

Noile evoluții nu se referă doar la imagine. La începutul acestui an, noile modele de TV Philips lansate în Marea Britanie și Europa au început să includă o nouă tehnologie audio, care ajută utilizatorii să își calibreze sistemul de sunet al televizorului în funcție de nevoile lor auditive specifice.

La jumătatea anului 2021, Philips a anunțat două noi serii OLED+, OLED+986 și OLED+936. Acestea se bazează pe succesul modelelor OLED+935 și OLED+984 de anul trecut și aduc o serie de schimbări binevenite în ceea ce privește calitatea imaginii, capacitățile audio și funcțiile de gaming disponibile pe linia premium de ecrane OLED a mărcii.

Ambele sunt dotate cu cel mai recent motor Philips P5 AI Dual Picture de generația a 5-a, care aduce îmbunătățiri AI pentru a reduce bandajul în imagini și pentru a aduce mai multă claritate. Potrivit Philips, au, de asemenea, un nou panou OLED, Ambilight, sistemul de iluminare inteligentă încorporat în televizoarele Philips anterioare, o revizuire audio datorită colaborării continue cu Bower & Wilkins și multe altele de care să ne bucurăm.

A existat, de asemenea, lansarea OLED 706 – un ecran OLED entry-level. Acest TV Philips oferă același procesor P5 Gen 5 de pe modelele mai scumpe, împreună cu 4K HDR și un panou de 120 Hz. Are doar trei fețe Ambilight, astfel încât nu obțineți efectul complet pe patru fețe în altă parte, dar este o concesie rezonabilă pentru preț.

OLED+986 este o versiune actualizată a modelului OLED+984 de anul trecut. Printre diferențele cheie se numără un nou P5 Intelligent Dual Picture Engine de generația a 5-a, care promite culori, claritate și contrast de o calitate mai bună. De asemenea, merită menționat faptul că Philips spune că OLED+986 este cel mai bun televizor care sună cel mai bine” Deși, de obicei, v-am sfătui să luați această afirmație îndrăzneață cu un strop de sare, deoarece Bowers & Wilkins este la bord, merită să îi acordați atenție.

Bazându-se pe succesul OLED+935 de anul trecut, modelul 936 are cel mai recent motor de TV Philips P5 Dual Picture de generația a 5-a, care aduce îmbunătățiri AI pe ecran pentru a reduce marcajul și a crește claritatea. Există o gamă întreagă de caracteristici și îmbunătățiri notabile și aici, inclusiv Ambilight, sistemul de iluminat inteligent al Philips, o revizuire audio, decodare automată Dolby Atmos și multe altele. Philips spune că 936, și 986, au un „panou OLED complet nou” cu „20% mai multă lumină și un unghi de vizualizare și mai bun”.

Un TV Philips Mini LED 9506 include cel mai recent procesor de imagine Philips P5 de generația a 5-a, precum și un retroiluminat Mini LED pentru a îmbunătăți controlul contrastului și al luminozității. Ni se spune că retroiluminarea va crea culori negre mai profunde și lumini spectaculoase cu o ieșire de lumină de vârf impresionantă de 2000 de nits. Reproducerea culorilor este, de asemenea, impresionantă datorită panoului VA de înaltă calitate, cu un unghi de vizualizare larg și o gamă largă de culori de 95% DCI-P3″. Așteptați-vă și la o luminozitate de vârf de 1.500 de nits.

One Thought to “Ce trebuie să știți despre televizoarele OLED, Mini LED și Ambilight”

  1. […] Ne apropiem de mijlocul anului și a fost un an foarte ocupat pentru televizoarele Philips. Compania olandeză a dezvăluit multe modele noi în ultimele 18 luni. Continuând multe dintre modelele și tipurile de tehnologie pentru televizoare care au funcționat bine în anii precedenți, Philips a făcut, de asemenea, câteva schimbări semnificative care zguduie spațiul televizoarelor. Sosirea Mini LED este cea mai semnificativă schimbare. Acest lucru sugerează că Philips pășește în pas cu modele precum LG, cu noua sa gamă QNED și cu noile televizoare Samsung,  » Mai multe detalii […]

Comments are closed.