Ce nu trebuie să îţi lipsească din rutina de îngrijire zilnică

Rutina de îngrijire zilnică nu este un moft, cu un aspect care trebuie să ne preocupe la orice vârstă. Medici dermatologi, atrag atenția că acest organ se degradează mai rapid decât altele şi că amânarea instaurării unui program de riguros întreținere poate avea efecte neplăcute,  pielea pierzându-şi din strălucire, accelerându-se totodată procesul de îmbătrânire.

Ce nu trebuie să îţi lipsească din trusa de îngrijire

Pentru a-ţi menţine tenul sănătos există o serie de produse care ajută. Apa termală, crema hidratantă, loţiunile nutritive şi soluțiile tratament sunt câteva dintre ele. Produsele ce conțin vitamina C şi cele cu acid hialuronic sunt esenţiale pentru păstrarea tenului curat, ferm şi luminos. Totuși pentru a avea un aspect impecabil întotdeauna sunt esenţiale şi produsele de machiaj. Trusa de machiaj, produsele de tip fond de ten, mascara, bronzer şi blush  trebuie să  fie mereu la îndemână pentru a avea un look proaspăt impecabil. Acestea, împreună cu apa termală îşi găsesc locul cu uşurinţă în geanta de pe care o iei la birou, dar şi în cea pe care o porţi la ieşirile în oraş.

Trusa de machiaj – accesoriu must have

Fardul de pleoape şi fardul pentru obraz existente în trusa de machiaj nu sunt doar elemente de estetică, ci şi produse care protejează aceste zone sensibile. Practic un machiaj bine realizat te ajută să arăţi bine şi să ai o stimă de sine ridicată şi totodată crează o barieră protectoare împotriva poluărilor şi a microparticulelor din atmosferă.

Bronzer şi blush – soluții pentru orice moment al zilei

Cu siguranţă, un machiaj perfect nu se păstrează impecabil mereu, în special când temperaturile nu sunt favorabile, dar acest aspect nu înseamnă că nu poți arăta mereu bine sau că poţi lăsa pielea neprotejată. Cu două elemente cheie – bronzer şi blush – se poate revigora un machiaj trist, acestea furnizând totodată şi nutrienţii valoroşi pentru piele.

Mascara  – soluție de efect

Un ten bine îngrijit este pus în valoare de un machiaj perfect! Iar produsele de tip mascara au puterea de a transforma un un machiaj obișnuit în unul wow. Un rimel de calitate nu doar că asigură un aspect distins dar susțin starea de bine. Fie că sunt utilizate produse de curbare a genelor, de alungire sau cu efecte de volum, acestea reuşesc să surprindă, completând oricând un machiaj de efect ce pune în valoare o piele sănătoasă.