Ce influenţe are planeta Saturn asupra semnelor zodiacale

Felul în care Saturn acţionează asupra zodiilor nu este unul tocmai plăcut. Depinde, însă, de felul în care fiecare persoană acţionează la influenţa planetei. În general, zodiile ceva mai afectate sunt acelea caracterizate de pesimism.

Saturn influenţează semnele zodiacale spre a lua decizii importante. Mişcarea acestei planete duce la înţelegerea unor aspecte cruciale din viaţă şi oferă un impuls către înţelegere, evoluţie şi echilibru. Pentru că Saturn supune oamenii la hotărâri şi, posibil, schimbări atât de importante, devine neplăcut pentru unii dintre ei.

Influenţează Saturn negativ toate cele 12 zodii?

 1. Berbec

Nativul Berbec acumulează tensiuni în această perioadă. El nu trebuie să evite să ia decizii importante acum, să depăşească orice frică de eşec şi să nu se închidă în sine. Berbecilor le e recomandat să depună orice efort este necesar pentru a renunţa la încăpăţânări. De asemenea, specialiştii spun că nativii trebuie să îşi exprime gândurile şi ideile, pentru a nu ajunge să explodeze la finalul zilei, încărcat de tensiuni.

 1. Taur

Nativul Taur devine temător şi îşi pierde încrederea în sine. Temerile lui sunt legate de pierderi materiale, de a fi nevoit să ceară altora ajutor sau de a deveni vulnerabil.

 1. Gemeni

Gemenii sunt provocaţi să depăşească superficialitatea, să gândească logic şi să fie mai precişi. Nativii nu sunt adepţii discuţiilor care nu duc la un rezultat, de genul celor informale şi vor fi deranjaţi de persoanele care deschid astfel de conversaţii.

 1. Rac

Saturn în Rac vine cu dorinţa de a face câteva schimbări în viaţa privitoare la relaţiile cu ceilalţi. În această perioadă, Racii trebuie să îşi dea voie să fie mai vulnerabili – vor observa beneficiile în timp.

 1. Leu

În această perioadă Leul este uşor de influenţat. El îşi doreşte să evolueze, să îşi cunoască dorinţele mai bine, însă se confruntă cu anumite limite. Specialiştii îl sfătuiesc pe nativul Leu să îşi deschidă mai mult sufletul către oportunităţi, idei şi să ia în calcul propriile dorinţe mai mult decât pe ale celorlalţi.

 1. Fecioară

Saturn în Fecioara presupune confruntarea nativilor cu stări de nelinişte, cu nemulţumire şi cu pragmatism. Nativii tind spre perfecţiune şi suferă atunci când simt că eşuează.

 1. Balanţa

Conform OnlineKartenlegen.org, balanţa tinde către înţelegere, onestitate şi linişte. În relaţiile cu alţii, nativul va comunica doar dacă se simte în largul său şi dacă respectivii oameni se încadrează în standardele sale.

 1. Scorpion

Scorpionul devine suspicios şi se confruntă cu anumite temeri şi limite. Nativul devine gelos în relaţiile cu oamenii şi tinde să se închidă în sine. Este important ca acum să respingă energiile care ar putea avea o influenţă negativă asupra sa.

 1. Săgetător

Acum, mai mult decât niciodată, Săgetătorului nu îi place să nu i se dea dreptate. Este bine că în această perioadă, nativul să încerce să înveţe să fie mai flexibil în viaţa de zi cu zi. Săgetătorul nu acţionează în nicio situaţie fără a deţine informaţiile complete despre subiect, ceea ce îi va aduce beneficii la nivel personal.

 1. Capricorn

Capricornul devine mai pragmatic atunci când este vorba despre bani. I se dezvoltă calităţile de organizator şi este dispus să renunţe la anumite lucruri importante pentru obiectivele sale cu care nu se lauda.

 1. Vărsător

Vărsătorul are puterea să îi influenţeze pe ceilalţi. Nativul este libertin, este stăpân pe situată să şi este hotărât cu privire la idealurile sale.

 1. Peşti

Nativul din zodia Peşti devine mai sensibil la emoţii şi are şanse mari de a deveni anxios. În această perioadă se pun mai multe aspecte personale la punct.

 

Leave a Comment