Ce culoare să alegi la un costum mire 2022

Combinația armonioasă dintre ținutele miresei și ale mirelui nu se datorează doar unui singur stil bine ales, ci și schemei de culori. Culorile clasice de negru și gri au făcut loc nobilului albastru în diferitele sale forme. În general, culorile costumelor bărbătești de nuntă sunt foarte diverse și lasă loc imaginației.

Costumul albastru

Această culoare este liderul de necontestat al ultimilor 5 ani, care a detronat negrul obișnuit. Nu numai costumele de culoare albastru închis, care au devenit deja un clasic, ci și versiunile mai deschise și mai luminoase au devenit populare. Combinația de nuanțe din spectrul albastru cu o cămașă albă ca zăpada arată foarte elegant și festiv – o alegere ideală pentru costume mire 2022.

Costum negru sau gri

Oricât de capricioase ar fi tendințele de modă costume bărbați 2022, poziția solidă a acestor culori în costumele bărbătești rămâne neschimbată. Acestea se potrivesc cu orice nuanță a rochiei miresei și sunt potrivite în orice perioadă a anului. Poți experimenta griul deschis sau oțelul, fără teama de a părea irelevant.

Costumul beige

Aceasta poate include toate nuanțele de beige deschis, precum și Ivory, Champagne, Crème Brûlée și Ivory. În cazul în care se alege un costum mire 2022 într-una dintre aceste nuanțe, este important să se asorteze cu rochia miresei, altfel ținuta mirelui nu va arăta bine pe fonul rochii albe ca zăpada a miresei.

Costumul în nuanțe burgundy

Aceste nuanțe profunde și sofisticate sunt pline de solemnitate și noblețe. Un costum într-una din aceste culori se potrivește perfect cu o cămașă albă, precum și cu tonuri calde – bej sau maron. Ideal ar fi ca nuanța rochiei miresei să se potrivească cu cea a cămășii mirelui. Combinația de burgundia cu negru nu va fi mai puțin reușită și vibrantă. Fanii combinațiilor luminoase și neconvenționale pot completa costumul burgundy cu o cămașă albastră și o cravată albastră – atenția oaspeților și privirea admirativă a unei mirese vor fi asigurate.

Atunci când se creează look-ul de nuntă al bărbaților, nu este important doar ca toate elementele costumului să se potrivească perfect între ele, ci și ca acestea să se armonizeze cu ținuta miresei. Același stil, combinația potrivită de tonuri și potrivirea cu mesajul ocaziei sunt secretul unui cuplu care va face o impresie de neuitat.

One Thought to “Ce culoare să alegi la un costum mire 2022”

  1. […] Combinația armonioasă dintre ținutele miresei și ale mirelui nu se datorează doar unui singur stil bine ales, ci și schemei de culori. Culorile clasice de negru și gri au făcut loc nobilului albastru în diferitele sale forme. În general, culorile costumelor bărbătești de nuntă sunt foarte diverse și lasă loc imaginației. Costumul albastru Această culoare este liderul de necontestat al ultimilor 5 ani, care a detronat negrul obișnuit. Nu numai costumele de culoare albastru închis, care au devenit deja un clasic, ci și versiunile mai deschise și mai luminoase au… Citeste mai mult […]

Comments are closed.