Ce ar trebui să iei cu tine atunci când pleci în vacanță cu copilul?

Dacă te pregătești de un concediu alături de copilul tău, cu siguranță știi cât de neplăcut este să uiți lucruri acasă și să nu ai cu tine tot ce îți trebuie. De aceea, am pregătit o listă cu tot ce ai nevoie pentru a călători în liniște, alături de copilul tău. Iată care sunt cele mai importante obiecte pe care va trebui să le iei cu tine.

O oliță portabilă

O oliță portabilă este foarte importantă, mai ales în călătoriile lungi, când nu vei sta să cauți mereu o toaletă. Nu uita că suntem deja în 2022 și lucrurile au evoluat, deci oprirea pe marginea șoselei iese din discuție. Ai nevoie de o soluție pentru cei mici, mai ales dacă aceștia consumă băuturi pe drum și iau gustări des. Cu ajutorul unei astfel de olițe, va fi mult mai ușor pentru tine să te opreși și să rezolvi mici probleme atunci când apar. Uneori nu va fi nevoie nici măcar să te oprești, atunci când copilul tău știe cum să își folosească olița.

Un suport pentru căni și pahare

Copilul tău bea apă în timp ce călătorești alături de el? Atunci este cu siguranță momentul să îi cumperi un suport de pahare astfel încât să nu mai verse totul pe jos, prin mașina ta. Recomandarea noastră este să apelezi de fiecare dată la suporturi care se pot fixa corespunzător și care să nu fie smulse cu ușurință de către copil. Astfel, mașina ta nu va mai fi plină de apă tot timpul și nu vei mai păta banchetele.

Jucării cu sunete

Pentru copiii ceva mai mici, ai nevoie de jucării cu sunete care să te ajute să îi ții pe cei mici ocupați. Copiii au tendința de a se plictisi și atunci când fac asta devin agitați și de cele mai multe ori plâng, iar călătoria ta se transformă într-un vacarm. Cu ajutorul jucăriilor, va fi mult mai ușor să îi ții pe cei mici liniștiți și să îți vezi de drum fără să fie nevoie să oprești foarte des.

Mai multe hăinuțe de schimb pentru drum

Atunci când ai copii mici în mașină, poți avea și unele dintre cele mai neplăcute surprize atunci când varsă diferite lichide pe ei. Ar trebui să ai mereu la îndemână câteva articole vestimentare pentru a-i schimba cât mai repede, mai ales că atunci când sunt uzi și murdari, cei mici pot deveni extrem de nemulțumiți, caz în care vor începe din nou să se agite și îți vor perturba concentrarea. Nu vrei să se întâmple asta, așa că schimbă copilul la timp.

Jucăria preferată

Deși am spus deja mai sus despre jucării, acelea erau pentru entertainment. Recomandarea noastră este să iei și jucăria preferată a copilului cu tine pentru că, alături de ea, copiii au tendința să doarmă mai bine, mai mult și mai liniștiți. Alege de fiecare dată acea jucărie cu care cel mic doarme de obicei pentru că, cel mai probabil a dezvoltat deja un mare atașament față de ea și se simte cel mai bine atunci când o folosește.

Ia cu tine și o păturică

Deși ai posibilitatea de a încălzi oricât de  mult interiorul mașinii, sunt mulți copii care nu pot dormi dacă nu sunt înveliți. Pentru ei, ar trebui să ai mereu la îndemână o păturică pentru a-i înveli atunci când vor să adoarmă. În plus, cu ajutorul unui astfel de articol nu mai trebuie să încălzești excesiv mașina și să produci disconfort altor persoane care călătoresc alături de tine, pentru că cel mic va rămâne confortabil și dacă temperatura este ceva mai mică. Alege de fiecare dată cele mai bune astfel de păturici, care să fie pufoase și confortabile pentru micuțul tău.

Acestea sunt doar o parte din articolele care nu ar trebui să îți lipsească atunci când călătorești alături de copilul tău. Nu uita că cel mic are nevoie de cele mai bune astfel de produse pentru a rezista în călătoriile lungi, fără să se agite. Cu ajutorul lor, fiecare drum pe care îl faci va fi mai liniștit și mai vesel, iar tu și copilul tău veți putea să vă distrați împreună.

 

 

 

One Thought to “Ce ar trebui să iei cu tine atunci când pleci în vacanță cu copilul?”

  1. […] Dacă te pregătești de un concediu alături de copilul tău, cu siguranță știi cât de neplăcut este să uiți lucruri acasă și să nu ai cu tine tot ce îți trebuie. De aceea, am pregătit o listă cu tot ce ai nevoie pentru a călători în liniște, alături de copilul tău. Iată care sunt cele mai importante obiecte pe care va trebui să le iei cu tine. O oliță portabilă O oliță portabilă este foarte importantă, mai ales în călătoriile lungi, când nu vei sta să cauți mereu o toaletă.…  » Citeste mai mult […]

Comments are closed.