CĂTĂLIN DRULĂ: „Blocaj total pe cel mai greu tronson din Autostrada A3 Transilvania”

Liderul interimar al USR, Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor, anunţă un blocaj total pe cel mai greu tronson din Autostrada A3 Transilvania, un sector de 40km între Zalău şi limita judeţelor Sălaj/Bihor, ce include şi tunelul Meseş de aproape 3km ce traversează Carpaţii Occidentali în apropiere de Zalău, informează news.ro.

Cu PSD şi PNL la butoane total, România pare condamnată să nu aibă infrastructura pe care o merită, mai spune liderul USR.

„Blocaj total pe cel mai greu tronson din Autostrada A3 Transilvania. În 2003 PSD Năstase-Mitrea a centrat primul contract de lucrări pe Autostrada Transilvania Braşov-Borş. Aproape 20 de ani mai târziu, PSD Ciolacu-Grindeanu sunt la preluare cu aceleaşi întârzieri, blocaje şi scuze cu care ne-au obişnuit în tot acest timp”, scrie Drulă pe Facebook.

El afirmă că este vorba de un sector de 40km între Zalău şi limita judeţelor Sălaj/Bihor, ce include şi tunelul Meseş de aproape 3km ce traversează Carpaţii Occidentali în apropiere de Zalău.

„Proiectul evaluat la peste 4 miliarde de lei a fost licitat pe final de 2020, iar în 2021 s-au înscris în cursă nu mai puţin de 12 constructori. Rămăsese pentru Grindeanu să califice primii 6 concurenţi în etapa finală, să selecteze câştigătorul şi să semneze contractul de lucrări. Zis şi… nefăcut. Au trecut peste 8 luni de guvernare militaro-socialistă şi nu au fost în stare nici măcar să dea lista scurtă de 6 constructori calificaţi”, spune liderul USR.

„Cu PSD şi PNL la butoane total, România pare condamnată să nu aibă infrastructura pe care o merită şi o autostradă care să străbată România de la un capăt la altul”, mai spune Drulă.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

4 Thoughts to “CĂTĂLIN DRULĂ: „Blocaj total pe cel mai greu tronson din Autostrada A3 Transilvania””

  1. […] Liderul interimar al USR, Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor, anunţă un blocaj total pe cel mai greu tronson din Autostrada A3 Transilvania, un sector de 40km între Zalău şi limita judeţelor Sălaj/Bihor, ce include şi tunelul Meseş de aproape 3km ce traversează Carpaţii Occidentali în apropiere de Zalău, informează news.ro. Cu PSD şi PNL la butoane total, România pare condamnată să nu aibă infrastructura pe care o merită, mai spune liderul USR. „Blocaj total pe cel mai greu tronson din Autostrada A3 Transilvania. În 2003 PSD Năstase-Mitrea a centrat… Citeste mai mult […]

  2. […] Liderul interimar al USR, Cătălin Drulă, fost ministru al Transporturilor, anunţă un blocaj total pe cel mai greu tronson din Autostrada A3 Transilvania, un sector de 40km între Zalău şi limita judeţelor Sălaj/Bihor, ce include şi tunelul Meseş de aproape 3km ce traversează Carpaţii Occidentali în apropiere de Zalău, informează news.ro. Cu PSD şi PNL la butoane total, România pare condamnată să nu aibă infrastructura pe care o merită, mai spune liderul USR. „Blocaj total pe cel mai greu tronson din Autostrada A3 Transilvania.  » Mai multe detalii […]

  3. Marian

    Cobe se afla sa comenteze? Ministrul Ranga care alături de barna și Cioloș usr-isti lui peste, au îngropat și mai tare aceasta tara! Verificați in DEX cum se traduce cuvântul drulă! O sa fiți uimiti!

    1. Anonim

      Pun pariu ca esti pesedist. Se vede ca habar nu ai ce vorbesti. Drula a fost cel mai bun ministru al transporturilor din ultimii 30 de ani. USR chiar a dorit sa faca reforme dar mafiotii din PNL au preferat sa se uneasca cu mafiotii si mai mari din PSD ca sa poata fura linistiti. Si uite asa, Romania mai pierde o sansa la dezvoltare.

Leave a Comment