Cadouri și colinde pentru cei mai necăjiți localnici din Plopiș

În prag de sărbători, Primăria Plopiș întinde o mână de ajutor persoanelor vârstnice aflate pe raza localităților Iaz, Făgetu și Plopiș, acelor 35 de persoane care reprezintă grupul țintă al proiectului, prin acordarea unui pachet compus din fructe și dulciuri. De asemenea, în organizarea Primăriei Plopiș și în colaborare cu personalul CCSIMS, alături de un grup de copii ai Centrului de Zi din Plopiș, va fi pregătit și un moment special dedicat beneficiarilor de ajutoare, astfel că personalul CCSIMS va însoți un grup de copii de la Centrul de Zi Plopiș și vor colinda vârstnicii, după care le vor dărui acestora pachetele pregătite.

Astfel, vineri, 22 decembrie 2017, Primăria Plopiș va oferi 35 de pachete cu fructe și dulciuri beneficiarilor proiectului „Calitate și echitate în servicii integrate medico-sociale”, un proiect care a luat viață prin intermediul unui program de finanțare elvețiano-român. „Ne bucurăm să fim parte a bucuriei acestor vârstnici pentru care un gest simplu și firesc din partea noastră poate însenina sărbătorile de Crăciun a celor mai mulți dintre beneficiari.

Tradiția colindului este mereu prezentă în lumea satului, prin urmare ne bucurăm să ducem mai departe spiritul Crăciunului prin dulcele glas al copiilor din Centrul de Zi Plopiș. Crăciunul este o sărbătoare a armoniei, a familiei, a cadourilor și, prin excelență, a ajutorării persoanelor care au nevoie de sprijin. Ne dorim, prin această acțiune, să fim alături de acești vârstnici și să-i ajutăm să simtă magia sărbătorilor”, a spus primarul comunei Plopiș, Nicolae Criste.  

 

Alte articole

Leave a Comment