Beneficiile apei alcaline pentru pielea ta

Apa alcalină domină lumea sănătății și a fitnessului de ceva vreme. Dar de ce atât de mult interes? Şi este adevărat tot ceea ce se spune?

Apa obișnuită are un pH de aproximativ 7, plasând-o chiar în mijlocul scării pH-ului. Cu toate acestea, apa alcalină este mai bazică decât apa obișnuită, având un nivel de pH de aproximativ 8 sau 9. Această apă este, de asemenea, bogată în ingrediente alcalinizante, cum ar fi calciu, siliciu, potasiu, magneziu și bicarbonat. În esență, apa alcalină oprește pH-ul dvs. să devină prea acid și are o serie de beneficii pentru corpul dumneavoastră – în special pentru piele.

Așadar, citiți mai jos despre apa alcalina si beneficiile sale pentru piele.

Un aspect mai tineresc

Când vine vorba de menținerea pH-ului corpului dvs., pielea poate fi adesea primul semn al oricăror probleme potențiale. Pe măsură ce îmbătrâniţi, și pielea dvs. îmbătrânește, îşi pierde elasticitatea și colagenul – cele două elemente principale care o păstrează fermă, hidratată și fără riduri.

Deoarece apa alcalină echilibrează nivelul pH-ului corpului, ea vă ajută pielea să absoarbă mai bine substanțele nutritive esențiale de care are nevoie pentru a rămâne hidratată. Păstrarea acestui nivel de hidratare și a unui pH sănătos înseamnă că pielea dvs. va arăta bine mai mult timp.

Cei care beau în mod constant apă alcalină observă adesea că au un aspect mai luminos și mai tineresc. Dincolo de aceasta, apa alcalină ajută corpul să menţină un nivel mai ridicat de hidratare și să rămână sănătos.

Combate acneea

Apa alcalină este, de asemenea, destul de eficientă în eliminarea toxinelor din corp. Deoarece este plină de antioxidanți, vă ajută să scăpaţi de excesul de bacterii din corpul dvs. care provoacă acnee și erupții. Unii oameni chiar au observat că spălarea feței cu apă alcalină reduce petele și cosurile în general.

Dacă ați încercat toate metodele posibile petru pielea dvs. și acestea nu au dat rezultate, încercaţi şi apa alcalină, care poate ajuta adesea la îmbunătățirea aspectului tenului dvs.

Este considerată o „apă miraculoasă”

Alimentele acide au un impact sever asupra sănătății generale, mai ales atunci când vine vorba de pielea dvs. Corpul dvs. lucrează continuu pentru a reduce aceste efecte negative, dar uneori are nevoie de un sprijin suplimentar pentru a reuşi.

Consumul de apă alcalină poate ajuta la eliminarea toxinelor atunci când organismul se luptă să le elimine eficient. Pe de altă parte, apa alcalină împiedică toxinele să se îndrepte spre piele și să afecteze aspectul și vindecarea acesteia. În timp ce aciditatea pe termen lung poate provoca diverse probleme ale pielii și alergii, apa alcalină poate sprijini celulele în repararea și întinerirea lor.

Cum obțineți apă alcalină

Deși există o mulțime de opțiuni pe piață, este important să alegeţi produse de calitate, de la distribuitori care se poziţionează ca fiind premium.

În acelaşi timp, puteţi să vă obţineţi singuri apa alcalină, cu ajutorul unui ionizator. Ionizatoarele de apă sunt aparate casnice care produc apă alcalină ionizată negativ și încărcată cu hidrogen molecular, pe care o puteți folosi pentru băut sau gătit. Ionizatorul se conectează la rețeaua de apă, legându-se fie direct la robinet, fie la țeava de apă rece. Apa de la robinet intră în ionizator și la ieșirea din ionizator curge apă alcalină ionizată negativ.