SCM Zalău, eliminare ruşinoasă din Cupa României

Deşi se află la al doilea meci oficial din acest sezon, SCM Zalău este încă departe de echipa din sezonul trecut, care a fost la câteva secunde de promovarea în Liga a II-a. Conducerea a efectuat 11 transferuri în această vară, dar jucătorii aduşi la echipă nu au surprins încă cu nimic nici în meciurile amicale şi nici în primele două jocuri oficiale. După victoria la limită, 1 – 0 cu Sportul Şimleu din faza a II-a a Cupei României, SCM Zalău se gândea la o evoluţie cât mai lungă în această competiţie, conducerea tehnică şi administrativă sperând chiar la un duel cu o echipă din primul eşalon.

Însă, miercuri după-amiaza, lucrurile au stat cu totul altfel pe Stadionul „Iuliu Bodola” din Oradea, unde SCM-ul a arătat ca o echipă de pluton din Liga a III-a, nicidecum ca o formaţie ce şi-a propus promovarea în eşalonul secund.

Zalăul a avut doar două ocazii periculoase pe toată durata celor 90 de minute, în timp ce gazdele, care au marcat unicul gol al partidei în minutul 38, prin Alexandru Lezeu, au mai avut patru oportunităţi de a marca. CA Oradea a ratat şi o lovitură de pedeapsă la câteva minute după marcarea golului, portarul Zalăului, Bogdan Miron, care a avut alte câteva intervenţii spectaculoase la şuturile orădenilor, apărând şi penalty-ul lui Cosmin Letan.

Şi cum „un necaz nu vine niciodată singur”, SCM Zalău l-a pierdut în finalul partidei şi pe portarul Bogdan Miron, care s-a accidentat grav, nemaiputând continua partida în minutele de prelungiri. Cum antrenorii Zima şi Pop efectuaseră toate schimbările, locul acestuia în poartă a fost luat de mijlocaşul Mihai Onicaş.

Din păcate, decizia de a se renunţa la anumiţi jucători în această vară şi transferarea altor fotbalişti în schimbul celor plecaţi, nu pare, cel puţin până în prezent, să fie de bun augur pentru clubul zălăuan, care sâmbătă va debuta şi în campionat, urmând să întâlnească în deplasare, de la ora 18:00, Progresul Şomcuta Mare.

SCM: Bogdan Miron – Alexandru Nagy, Lorant Kis, Răzvan Dulap, Vadim Calugher, Andu Moisi, Răzvan Gorovei, Cosmin Meşter, Alexandru Mare, Sergiu Negruţ şi Sergiu Pop. Au mai evoluat: Mihai Forna, Dan Berci, Mihai Onicaş, Mihai Doroftei şi Sergiu Jurj. Antrenori: George Zima (principal) şi Alexandru Pop (secund)

 

 

5 Thoughts to “SCM Zalău, eliminare ruşinoasă din Cupa României”

 1. Anonim

  Se poate mulțumi la Marius pasca pentru rezultatul de la Oradea se vede ca e în club dar habar nu are de manager demisia pasca

 2. Anonim

  Pacat de atatia bani aruncati pe apa sambetei. Banii nostri, Pe jucaria preferata a unor asa zis barbati, care se viseaza mari manageri de club. Poate ar trebui sa ii trezeasca cineva!

 3. Anonim

  Tare scm Zalău iar na jucat nimic bine că sunt bani de aruncat pe conducere

 4. Anonim

  Iar a dat indicatii directorul Pura?

  1. Anonim

   Asta numa indicatii da La el la birou din primarie toata ziua sunt fotbalisti Foarte bine noi platim

Leave a Comment