Avocaţi români care scriu istoria dreptului european la CEDO

Avocat GRIGORIU face parte din randul acelor avocatii specializati in drepturile omului la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO) fiind  profesionistul care are un rol important in lupta impotriva abuzurilor si incalcarilor drepturilor si libertatilor cetatenilor europeni. Sotii Grigoriu pot fi contactati prin intermediul datelor oferite pe site-ul Consultanta-Cedo sau utilizandu-se formularul de contact de la aceeasi sursa.

Ei pot fi solicitati si pentru a apara romanii in procesele interne care se deruleaza in Romania, dar scriu istorie la CEDO prin modul in care pun la punct dosarele la care lucreaza si isi construiesc pledoariile.

Avocatii specializati in drepturile omului la CEDO lucreaza cu persoane care au suferit abuzuri sau au fost victimele unor incalcari ale drepturilor lor garantate de CEDO. Acestia le ajuta pe aceste persoane sa depuna plangeri la CEDO si sa obtina reparatii pentru prejudiciile suferite. Date fiind circumstantele in care lucreaza, faptul ca interactioneaza cu persoane care se simt abuzate, frustrate si vulnerabile, acest specialisti trebuie sa dea dovada de maxima empatie si rabdare. Sotii Grigoriu stiu sa asculte fiecare client in parte si sa aleaga solutia eficienta pentr a i se face dreptate.

Avocatii specializati in drepturile omului la CEDO sunt, de asemenea, implicati in cazuri care au implicatii mai largi asupra drepturilor si libertatilor cetatenilor europeni. Ei pot avea un rol important in schimbarea legislatiei sau a practicilor guvernamentale care incalca drepturile omului.

Aceste observatii pleaca de la cazuri reale, nefiind exagerari prin care sa se arate importanta muncii de aparator al drepturilor omului. Sotii Grigoriu sunt receptivi la toate relatarile clientilor lor care au avut multe de suferit, fie in inchisoare, fie in urma unor hotarari nedrepte luate de instantele romanesti.

Au fost cazuri in care acesti luptatori pentru drepturile omului au sustinut detinutii care au fost tratati inuman in arest sau au fost supusi la experiente degradante si traumatizante. Cu rabdare au stiut sa asculte, apoi sa adune dovezile necesare, sa studieze Conventia pentru Drepturile Omului si sa incadreze situatia prezentata intr-un articol. Pregatirea unui dosar pentru rejudecare la CEDO nu este deloc usoara, iar experienta isi spune cuvantul.

Pentru a deveni avocat specializat in drepturile omului la CEDO este necesara indeplinirea unor criterii. Pregatirea juridica excelenta se impune sa fie  dublata de experienta in domeniul drepturilor omului. De asemenea, sunt necesare cunostinte despre modul in care functioneaza CEDO si despre  instrumente internationale si europene de protectie a drepturilor omului.

Sotii Grigoriu au depus toate aceste eforturi profesionale pentru a avea succes la CEDO. Nu este usor sa se documenteze cineva asa de minutios, sa invete atat de multe lucruri noi intr-o etapa a vietii cand este deja format profesional.

Avocatii specializati in drepturile omului la CEDO manifesta disponibilitatea de a  lucra si cu organizatii non-guvernamentale care se ocupa de apararea drepturilor si libertatilor cetatenilor europeni. Ei colaboreaza, de asemenea, cu alti avocati specializati in drepturile omului din intreaga Europa pentru a face fata provocarilor cu care se confrunta cetatenii in ceea ce priveste respectarea drepturilor lor. Sotii Grigoriu fac deja o echipa eficienta sustinandu-se unul pe celalalt, dar sunt dispusi oricarei colaborari si oricarui parteneriat.

Avocatii specializati in drepturile omului la CEDO au un rol important in protejarea drepturilor si libertatilor cetatenilor europeni. Ei lupta pentru a se asigura ca acestia sunt tratati cu respect si ca au acces la justitie atunci cand drepturile lor sunt incalcate. Ei sunt o forta importanta pentru promovarea si apararea drepturilor omului in Europa si sunt dedicati promovarii unui nivel inalt de respect pentru aceste drepturi. Indeplinind acest crez profesional, sotii Grigoriu apara orice cetatean roman care se considera nedreptatit si sufera din cauza incalcarilor drepturilor sale.

In plus, avocatii specializati in drepturile omului la CEDO joaca un rol important in educarea si informarea publicului despre drepturile si libertatile garantate de CEDO. Ei pot oferi asistenta si informatii atat persoanelor care au suferit abuzuri sau incalcari ale drepturilor lor, cat si organizatiilor care doresc sa afle mai multe despre cum pot proteja drepturile si libertatile cetatenilor lor.

Informatiile de pe site-ul sotilor Grigoriu indeplinesc acest rol, de aceea sunt atat de apreciate. Este esential insa ca dupa ce se informeaza, cetateanul sa solicite ajutor specializat pentru a fi sigur de reusita.

Avocatii specializati in drepturile omului la CEDO sunt, de asemenea, implicati in dezvoltarea si implementarea de politici si programe care contribuie la respectarea si protejarea drepturilor si libertatilor cetatenilor europeni. Ei lucreaza cu guvernele, organizatiile non-guvernamentale si alte entitati pentru a identifica problemele si pentru a gasi solutii care sa asigure respectarea drepturilor si libertatilor cetatenilor lor. O activitate nobila, dar care implica multa munca, multa documentare si daruire caracterizeaza activitatea sotilor Grigoriu, incununata, cum este si firesc de succes.

Bucuria clientului care obtine victoria reprezinta cea mai mare satisfactie profesionala, fiind mai mare decat cea materiala.

In concluzie, avocatii specializati in drepturile omului la CEDO joaca un rol vital in protejarea si promovarea drepturilor si libertatilor cetatenilor europeni. Ei sunt dedicati luptei impotriva abuzurilor si incalcarilor drepturilor omului si sunt implicati in dezvoltarea de politici si programe care contribuie la respectarea si protejarea drepturilor si libertatilor cetatenilor lor.

Sotii Grigoriu sunt cunoscuti deja si in tara, dar si la CEDO si reprezinta un motiv de mandrie pentru romani. Omul modern ar trebui sa fie multumit ca exista organisme care ii apara drepturile la nivel europrean si international si ca are la dispozitie toate instrumentele necesare sa lupte pentru drepturile sale, inclusiv specialisti de exceptie care sa ii sustina.