Autorităţile caută soluţii împotriva pirateriei şi a cerşetorilor

Membrii Comisiei locale de ordine publică s-au întâlnit vineri, 12 ianuarie, la sediul Primăriei Zalău, în cadrul primei întruniri din acest an. La eveniment au fost prezenţi primarul Ionel Ciunt, președinte al comisiei, şeful Poliției Municipiului Zalău, comisar şef Gabriel Terheș, şeful Poliţiei Locale, Călin Horvat, secretarul municipiului Stelian Potrovițăconsilierii locali Dana Crişan, Mariana Gurzău şi Gheorghe Taloş, toţi membri în comisie. De asemenea, au fost invitaţi subcomisarul Gabriel Coman, de la Biroul de Poliție Rutieră Zalău, viceprimarul Teodor Balajel și Csoka Tiberiu, consilier al primarului și președinte ATOP Zalău.

Subiectele discutate s-au axat pe acțiuni care vizează combaterea pirateriei în activitatea de exercitare a serviciului public de taximetrie; combaterea cerșetoriei și a faptelor antisociale comise de cetățenii de etnie romă care locuiesc în municipiul Zalău fără forme legale; definitivarea, până în luna martie a acestui an, a Planului Local de Ordine Publică în vederea aprobării de către Consiliul Local Zalău.

2 Thoughts to “Autorităţile caută soluţii împotriva pirateriei şi a cerşetorilor”

  1. Anonim

    cersatorii sa-i cazam la bala si ionel ca ei au multe locuinte

  2. rer

    De ce este greu combaterea pirateriei?. Raspuns: pentru ca acestea sunt mana in mana cu politia, cotizeaza din greu politistilor. Acestea tac. Sa mearga in fata garii si ingara si vor vedea cum stau lucrurile.

Leave a Comment