Claudia Constantinescu, în continuare incertă

Ghinionul continuă pentru handbalista Claudia Constantinescu, jucătoare ce a suferit o intervenţie chirurgicală la umărul braţului drept în toamna anului 2016, operaţia având loc la o clinică din Ungaria. Constantinescu a urmat un tratament de recuperare, iar în vara anului trecut, în cadrul ultimei partide pe care HC Zalău a susţinut-o pe teren propriu în sezonul 2016 – 2017 a Ligii Naţionale, jucătoarea a fost introdusă spre finalul jocului, pentru a executa o aruncare de la şapte metri.
Handbalista a evoluat şi în primele partide din actualul sezon, dar durerile la umăr au reapărut în timpul stagiului de pregătire de la Cheile Grădiştei, iar Constantinescu nu a mai putut juca în meciurile amicale de la finalul anului trecut şi nici în primele două partide oficiale din acest an. Sunt şanse foarte mici ca jucătoarea să evolueze şi în partida pe care Zalăul o va susţine duminică pe teren propriu, împotriva campioanei Suediei, H 65 Hoors.
„Claudia Constantinescu acuză, din nou, dureri la umăr, în mare parte din vina ei, pentru că a făcut o recuperare superficială. Sper să revină pe teren în cel mai scurt timp şi să ajute echipa, cel puţin în faza de apărare”, a declarat managerul Gheorghe Tadici.
Claudia Constatinescu a fost transferată la HC Zalău în 2013, după cinci ani în care a activat la CSS Caracal, cu care a devenit dublă campioană a României şi dublă medaliată cu bronz la junioare. Cu echipa zălăuană, Constantinescu a cucerit medalia de bronz la finalul sezonului trecut.

One Thought to “Claudia Constantinescu, în continuare incertă”

  1. Anonim

    Cat mai trage asta chiulul cu jandarmul ei …si fara interes pentru handbal , pe bani grei..?

Leave a Comment