Sute de sălăjeni râvnesc la un post în Spitalul Judeţean

Pentru cele 43 de posturi puse la bătaie de către Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău se dă o bătălie crâncenă. Potrivit informaţiilor furnizate vineri, 12 ianuarie, în cadrul unei conferinţe de presă, de către managerul unităţii, dr. Liliana Neaga, 876 de candidaţi s-au înscris pentru concursurile ce vor avea loc pe parcursul următoarelor două luni.

Cea mai mare concurenţă se dă pentru postul de registrator în cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală, care este râvnit de nu mai puţin de 82 de persoane, în condiţiile în care nu se pretinde vechime, iar studiile medii, absolvite cu diplomă de bacalaureat, sunt suficiente.
„Bătaie” este şi pentru cele două posturi de asistent medical la Dermatovenerologie, unde s-au depus 117 dosare, dar şi pentru cele patru job-urile de registrator medical în Spital, pentru care sunt 147 de dosare depuse.

Mai puţin căutate sunt postul de tehnician radiologie, unde sunt doar doi candidaţi pe trei locuri, cel de asistent medical de laborator, cu doi pe un post, sau cele două de psiholog, cu trei persoane înscrise. „După finalizarea procedurii de verificare a dosarelor, vor fi afişate listele cu candidaţii respinşi şi admişi. Concursurile vor fi organizate cu respectarea calendarului anunţat pentru fiecare post în parte, subiectele vor fi elaborate în dimineaţa zilei în care este programat examenul, probele urmând să se desfăşoare sub supraveghere audio-video. În plus, din comisiile de evaluare vor face parte şi psihologi”, a mai spus oficialul SJU Zalău.

Leave a Comment