Au inceput inscrierile pentru finantare a IMM-urilor

Oficiile Teritoriale ale Agentiei Nationale pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC) au inceput inscrierile oficiale de accesare a programelor finantate de la Bugetul de Stat pentru intreprinzatorii mici si mijlocii. Conducerea ANIMC da asigurari ca toti intreprinzatorii care se vor prezenta la sediul central al agentiei sau la oficiile din teritoriu vor avea posibilitatea sa se inscrie, contrar asteptarilor unor persoane venite din tara care s-au postat in fata sediului institutiei si au facut liste cu potentialii antrepenori, se spune intr-un comunicat de presa remis de ANIMC.

Mentionam ca, in scopul implementarii cu succes a strategiei, politicilor activitatilor si programelor destinate dezvoltarii si promovarii sectorului IMM, agentia mai sus amintita si-a consolidat pe parcursul acestui an capacitatea institutionala prin infiintarea a opt oficii teritoriale situate in Cluj, Constanta, Timisoara, Brasov, Iasi, Targu Mures, Galati si Craiova, acoperind astfel intreg teritoriul tarii.

In plus, pentru flexibilizarea si cresterea transparentei derularii programelor a fost infiintat in acest an Registrul Unic Electronic de inscriere a dosarelor depuse de intreprinzatori pentru accesarea programelor din anul 2007. Faptul este cu atat mai util cu cat, din data de 10 aprilie, opt dintre cele treisprezece programe finantate de la Bugetul de stat au devenit operationale.

In acest sens, conducerea ANIMMC recomanda antreprenorilor sa se inscrie la oficiile agentiei la care sunt arondati, fapt ce ar contribui la flexibilizarea inscrierilor in programe.

Leave a Comment