Aproape 200 de bilete de tratament disponibile în 15 staţiuni

Casa Judeţeană de Pensii Sălaj anunţă că pentru penultima serie din 2018, cu începere din 14, 15 şi 16 noiembrie, sunt alocate 173 bilete în stațiunile 1 Mai, Bizușa, Buziaș, Căciulata, Covasna, Felix, Geoagiu, Herculane, Moneasa, Ocna Șugatag, Olănești, Sovata, Turda, Tușnad și Vatra Dornei.

Biletele se pot ridica de la sediul instituției, zilnic, de luni până joi, între orele 8 şi 14, iar vineri între orele 8 şi 13. Data limită pentru ridicarea biletelor de tratament pentru această serie este 5 noiembrie, ora 14, dată după care ele fi eliberate altor persoane îndreptățite, potrivit legii și în conformitate cu Criteriile de acordare a acestora.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear. Sejurul asigurat printr-un bilet de tratament este de 16 zile și include cazarea cu trei mese pe zi și tratamentul pentru 12 zile. Până în prezent, la CJP Sălaj au fost depuse 4.087 cereri privind acordarea de bilete de tratament.

Alte articole

Leave a Comment