An Nou, ținute noi

Se spune că în prima zi a anului trebuie să porți ceva nou, fie că este vorba de haine, încălțăminte sau, de ce nu, de accesorii. Indiferent de alegere, gândește-te să fie ceva care să nu se demodeze rapid, să îți ofere o energie bună și să te facă să te simți comod. Iată câteva opțiuni demne de luat în seamă:

  1. O pereche de bocanci

Indispensabili în sezonul rece, bocancii sunt ideali în combinație cu o pereche de jeanși, dar și cu o fustă din tul și pulover sau cu o rochie tricotată. Dacă ești în pană de idei, aruncă-ți o privire la modelele oferite de brandul Timberland și poate vei găsi ce ți se potrivește. Este important să nu îi simți deloc rigizi pentru că te poți trezi cu dureroasele bășici, și să fie relativ ușori, astfel încât să nu fie nicio problemă dacă îi vei purta de dimineața pană seara.

  1. Lenjerie intimă

Este acea „guilty pleasure“ pe care niciodată nu o poți refuza. Ține cont de forma corpului și mizează pe seturi din dantelă, eventual și un portjartier pentru momentele în care vrei să-ți cucerești iubitul, un body senzual din tul sau, de ce nu, o bustieră și un slip. În privința culorilor poți să optezi pentru cele tari, cu fire sclipitoare sau decorate cu pietre, deși și cele clasice pot fi destul de atractive. Dacă porți ceva foarte mulat, nu uita să alegi variante fără cusături, sau dacă vorbim despre haine albe, neapărat lenjeria trebuie să fie în nuanța pielii, altfel riști să se vadă.

  1. Haine sport

Dacă ești genul care practică sport, nu ar strica să îți achiziționezi câteva haine pe care să le folosești când alergi în parc sau atunci când mergi la sală. Brandul Reebok de la Fashion Days te inspiră cu modele pline de culoare și din materiale speciale. Nu uita că și pantofii sunt importanți, mai ales dacă îți place să faci exerciții în aer liber. Asigură-te că au talpa flexibilă, susțin foarte bine glezna și nu au cusături care să te jeneze la mișcare. Pentru orice eventualitate, ia cu tine și câțiva plasturi, în cazul în care transpiră piciorul și se irită pielea.

  1. Ochelari de soare

Indiferent de anotimp, ochelarii de soare sunt un accesoriu care nu ar trebui să îți lipsească din geantă. Pe lângă faptul că protejează ochii împotriva razelor de soare (chiar și în zilele cu nori razele ultraviolete își pot face de cap), oferă o notă cool outfit-ului ales. În funcție de forma feței, vei opta pentru forma care te avantajează. Pot fi rotunzi, aviator, cu rame decorate cu cristale sau perle, rame subțiri sau groase și lentile transparente sau opace.