Amanet de acasă: Concept unic de amanet în România!

Mulți români vor fi încântați să afle că acum pot obține împrumuturi rapide în bani, din confortul propriei locuințe, prin serviciul TEZAUR Amanet de acasă. Pentru asta, ei trebuie să aibă vârsta peste 18 ani și să treacă printr-un proces de evaluare a bijuteriilor de aur, pe care sunt dispuși să le lase drept gaj.

TEZAUR Investment Group aparține de Grupul TEZAUR – cel mai important grup financiar nonbancar din capitală. Are peste 11 ani experiență pe piața serviciilor de amanet, deține peste 50 de agenții în București și are peste 120 de evaluatori profesioniști a bunurilor pentru amanet.

TEZAUR Amanet de acasă

TEZAUR le oferă românilor o modalitate nouă de creditare online prin serviciul TEZAUR Amanet de acasă și contribuie astfel și la modernizarea industriei de amanet din țara noastră. TEZAUR este lider al pieței de amanet în București și are sucursale deschise în toate zonele centrale ale capitalei.

Avantajele create de acest brand, prin serviciul Amanet de acasă, sunt mai mari decât ți-ai putea imagina și anume:

 • Poți obține cel mai bun preț la amanet aur de pe piață;
 • Poți avea un comision minim lunar;
 • Ai posibilitatea de a încheia contractul online, din confortul casei tale;
 • Nu mai trebuie să explici agenției motivele împrumutului, ca la bănci și alte instituții financiare;
 • Poți obține o estimare rapidă a valorii împrumutului pentru bijuteriile din aur (în funcție de gramaj și carataj) completând formularul online Amanet de acasă;
 • După ce ai primit o informare despre prețul pe care l-ai putea obține pentru articole, poți solicita ridicarea bunului de la adresa ta, pentru expertizarea acestora;
 • Obții banii rapid, după ce accepți oferta trimisă de agenție prin email;
 • Banii sunt virați direct în contul bancar IBAN.

Prin serviciul oferit de casa de amanet TEZAUR poți amaneta bijuterii din aur și cu diamante, din București, dar și din alte regiuni ale țării. Firma de transport parteneră se ocupă de preluarea gratuită a bunurilor de la adresa ta în data (ziua și ora) stabilită de tine. Bunurile de valoare (respectiv bijuteriile din aur și cu diamante) sunt preluate și transportate de o firmă de curierat parteneră și duse direct la sediul agenție pentru evaluare. După expertizarea efectuată de către specialiștii TEZAUR, acestea sunt depuse în seiful agenției, în condiții de maximă siguranță.

Pentru a beneficia de aceste avantaje, oferite de compania TEZAUR, este necesară înregistrarea pe site-ul agenției, respectiv crearea unui cont de client, prin completarea unor date generale (nume, prenume, adresă, cont IBAN, email, număr de telefon).

Prin contul de client ai multe avantaje la care probabil nu te-ai așteptat și anume:

 • Îți poți vizualiza și gestiona online toate contractele, active sau nu;
 • Poți verifica data scadentă a contractelor;
 • Poți selecta și prelungi automat mai multe contracte în același timp;
 • Poți afla comisionul datorat și alte informații despre contractele tale;
 • Poți verifica online dacă poți lua bani în plus și suplimenta împrumutul din suma disponibila din contracte.

Tot prin intermediul contului de client:

 • Poți achita parțial sau integral suma datorată agenției, cu cardul online sau folosind banii disponibili din contracte;
 • După ce rambursezi împrumutul ai posibilitatea de a cere restituirea bunurilor tale acasă;
 • Dacă dorești alt împrumut, poți păstra în continuare bunurile în seiful agenției TEZAUR și astfel ele vor fi folosite drept gaj pentru a putea solicita o altă sumă de bani, ce va fi virată rapid în contul tău bancar.

Dacă vrei să cumperi bijuterii din aur la un preț accesibil, verifică și colecția de bijuterii din agențiile TEZAUR sau din magazinul online www.tezaurshop.ro. Prețurile la bijuteriile din oferta TEZAUR sunt accesibile și în plus, se oferă și reduceri irezistibile la o gamă variata de bijuterii, indiferent dacă sunt din aur alb, aur galben sau chiar bijuterii cu diamante.

TEZAUR oferă în agențiile TEZAUR și servicii de schimb valutar pentru clienți, cu cel mai bun curs valutar și comision 0%. Dacă vrei să schimbi o sumă mai mare de euro sau dolari, vino la una dintre sucursalele acestei agenții pentru a negocia un curs preferențial, mai avantajos.