Alege un grătar tip grill pe peleți ultra modern și fii pregătit pentru experiențe culinare la superlativ

Cu o experiență dovedită în peste 20 de ani de comercializare și montaj profesional al renumitelor șeminee pe lemne, dar și al tuturor soluțiilor de încălzire alternativă din România, meșterii PEFOC ne surprind de data aceasta cu o gamă întreagă și inedită de dispozitive de gătit în aer liber pe peleți! Grătarele sunt ușor de utilizat, simplu de întreținut, de curățat și de mutat dintr-o parte în alta, grație mobilității lor.

 

Grill-urile cu afumătoare (smoker) și cuptoarele din această gamă, functioneaza cu orice tip de peleți, iar gătitul este curat și economic, fără fum sau cenușă rezultată în urma arderii. Cu un gratar peleti de tip BBQ poți găti carne, pește, legume și chiar pizza sau prăjituri! Mai mult, îl poti lua cu tine oriunde, fiind portabil și mobil. În plus, aspectul deosebit, modern și funcționalitatea optima, îți vor oferi o experiență culinară extraordinară, fie că ești pe terasă, în curte, în grădină, fie că ieși cu prietenii sau familia la iarbă verde.

 

Alege un grătar tip grill pe peleți ultra modern și fii pregătit pentru experiențe culinare la superlativ cu noua gamă Eva Grill

 

Pentru că un astfel de dispozitiv de gătit, folosește combustibilul la potențialul maxim și fără reziduuri, grătarele pe peleți Pefoc sunt ECO, foarte economice, o sesiune de gătit având un cost extrem de mic. Astfel, vei găti foarte confortabil, fără grija crăpării lemnului sau a mizeriei produse de cărbune, fără emisii de fum, fără cabluri sau fără să fii nevoit să depozitezi saci carbuni gratar.

 

În continuare, vă vom prezenta vedeta acestui nou stil de gătit ecologic în aer liber și avantajele grătarului Eva Grill. Model revoluționar, acesta beneficiază de tehnologia inspirată de la produsele de încălzire pe peleți Eva Calòr. Cele peste 100 de unități diferite din ofert Pefoc, propun fiabilitate crescută și eficiență, dovedite la cele mai riguroase teste de-a lungul anilor. Cu grătarul Eva Grill, singura ta preocupare va fi să-ți dezlănțui fantezia în materie de gătit.

 

Ușor de întreținut, performant și ecologic

Ponderea peleților în domeniul grătarelor este în continuă creștere. Motivul este că, peleții au multe avantaje în comparație cu cărbunele și gazul. Peleții sunt simplu de utilizat, iar utilizarea tehnologiei permite un control optim al temperaturii și o căldură uniformă pe grătar. Arderea peleților, mai ecologică decât a altor combustibili, produce puține reziduuri, ceea ce simplifică considerabil curățarea protejând în același timp, mediul înconjurător.

 

De asemenea, varietatea tipurilor de peleți de pe piață permite afumarea și aromatizarea alimentelor în numeroase moduri. Noul grătar cu peleți de la Eva Grill este dispozitivul perfect pentru a găti simplu, chiar și cele mai complexe rețete. Datorită unui control precis al temperaturii și a distribuției uniforme a căldurii, permite o gătire îndelungată și afumarea alimentelor. În plus, sondele integrate vă vor oferi un control total asupra gătitului, nemaiîntâlnit până acum la gătitul în aer liber!

 

Așadar, noul grătar cu peleți de la Eva Grill este dispozitivul perfect pentru a găti simplu chiar și cele mai complexe rețete datorită stilurilor diferite de preparare a mâncării: direct, indirect, slow cooking și afumare. Grație controlului inteligent al temperaturii setabil pe display și a distribuției uniforme a căldurii, permite o gătire îndelungată și afumarea alimentelor.

 

Dacă te-am convins și vrei să descoperi mai multe despre aceste grătare inedite sau poate ești interesat de grill-urile electrice, economice, pe gaz sau cărbuni, ori vrei pentru casa ta unul dintre cele mai frumoase gratare de gradina zidite, accesează chiar acum site-ul meșterilor sibieni www.pefoc.ro ca să ai acces direct din stoc propriu, la peste 9000 de produse și articole dedicate universului fascinant al încălzirii alternative!

One Thought to “Alege un grătar tip grill pe peleți ultra modern și fii pregătit pentru experiențe culinare la superlativ”

  1. […] Cu o experiență dovedită în peste 20 de ani de comercializare și montaj profesional al renumitelor șeminee pe lemne, dar și al tuturor soluțiilor de încălzire alternativă din România, meșterii PEFOC ne surprind de data aceasta cu o gamă întreagă și inedită de dispozitive de gătit în aer liber pe peleți! Grătarele sunt ușor de utilizat, simplu de întreținut, de curățat și de mutat dintr-o parte în alta, grație mobilității lor.   Grill-urile cu afumătoare (smoker) și cuptoarele din această gamă, functioneaza cu orice tip de peleți,  » Citeste mai mult […]

Comments are closed.