Afară cu falșii producători din piețele Sălajului

Reprezentanții persoanelor vârstnice din județul Sălaj au solicitat în ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din județ eliminarea falșilor producători din piețele alimentare existente în orașe și comune.

Solicitarea a fost argumentată prin faptul că un cumpărător face cu greu diferența între producător și comerciant. Prezent la ședință, unul dintre reprezentanții pensionarilor a explicat că deține semnale despre prezența în piețe a unor falși producători care vând de fapt legume sau fructe cumpărate de la depozite. La rândul lor, oficialii Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Sălaj au anunțat intensificarea verificărilor în piețe, totul pentru prevenirea și combaterea celor care pretind că sunt producători, dar nu dețin acasă un metru de pământ cultivat. „Noi efectuăm nenumărate verificări în piață, iar de multe ori ne anunță și adevărații producători atunci când apare vreun samsar care pretinde că este producător de anumite produse agricole. Amenzile sunt mari și controalele tot mai multe”, a explicat Fechete.

Fotografie cu rol ilustrativ

4 Thoughts to “Afară cu falșii producători din piețele Sălajului”

  1. […] Reprezentanții persoanelor vârstnice din județul Sălaj au solicitat în ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice din județ eliminarea falșilor producători din piețele alimentare existente în orașe și comune. Solicitarea a fost argumentată prin faptul că un cumpărător face cu greu diferența între producător și comerciant. Prezent la ședință, unul dintre reprezentanții pensionarilor a explicat că deține semnale despre prezența în piețe a unor falși producători care vând de fapt legume sau fructe cumpărate de la depozite. La rândul lor, oficialii Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Sălaj au… Citeste mai mult […]

  2. Dorel

    Vorbiți prostii și sa va aflați in treaba! Uitați-va de pilda in piața Astralis la cei ce vând pe partea dreapta de intrarea in piața! Toate dubele ale pline din care se vând vinete, ardei, Gogosari, etc se aprovizionează din zona Aradului, Timișoarei, etc! Este un fenomen pe care nu o sa-l eradicați ! Explicațiile voastre sunt puerile!

  3. Vasile

    Un alt exemplu: Cei care dețin așa zisele ABC- uri , de cartier, care cumpara legume și fructe de la așa ziși en grosisti ,și își pun adaos enorm, vanzandu-le la suprapreț, cum se numesc???? Eu zic ca sunt samsari, bișnițari , etc! FECHETE ești depășit !!!

  4. Vai de noi

    Nu numai pe.partea dreapta din pacate si cel putin astia care zic ca sunt din Crasna marfa e adusa din Ungaria 100%,despre ce vorbim???Poate mai sunt cateva batranice care vand pe jos.pt ca nu au loc la tarabe din cauza samsarilor,atat!!!povestea e veche

Leave a Comment