ADRIAN CÂCIU: ”Salariile din întreg sistemul bugetar şi pensiile vor fi plătite până la sfârşitul anului”

Salariile din sănătate şi din întreg sistemul bugetar, pensiile şi toate drepturilor cetăţenilor vor fi plătite fără probleme până la sfârşitul anului, a scris pe Facebook, ministrul Finanţelor, Adrian Câciu, informează Agerpres.

„Respect munca oamenilor! Ministrul Finanţelor trebuie să aibă ochi atât pentru cifre, dar mai ales pentru un trai mai bun pentru cetăţeni. În şedinţa de Guvern de astăzi (vineri – n. r.) voi veni cu rectificarea bugetară, prin care asigurăm banii necesari pentru plata tuturor drepturilor sociale, pentru susţinerea sistemului de sănătate în lupta cu COVID-19, pentru funcţionarea serviciilor publice. Este primul proiect realizat contracronometru cu ai mei colegi din Ministerul Finanţelor şi le mulţumesc! Avem multe de făcut în continuare: proiectul de buget pentru anul viitor, accesarea banilor din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă, consultări ample cu mediul de afaceri, cu partenerii sociali”, a precizat Adrian Câciu.

Acesta a subliniat că nu vor fi introduse noi taxe, iar sistemul fiscal va fi „construit” astfel încât să fie ajutaţi în primul rând cei vulnerabili.

„Nu tăiem bani, ci venim cu soluţii pentru a construi proiecte pentru români! Nu venim cu noi taxe, ci regândim modul de a construi sistemul fiscal pentru a-i ajuta în primul rând pe cei vulnerabili.”, a menţionat ministrul Finanţelor.

Articol publicat în cadrul parteneriatului dintre cotidianul Magazin Sălăjean şi ziarul Bursa. www.bursa.ro

One Thought to “ADRIAN CÂCIU: ”Salariile din întreg sistemul bugetar şi pensiile vor fi plătite până la sfârşitul anului””

  1. Anonim

    Casandrele au luat-o în flit, guvernul rezolvă problemele, păcat însă că nu se elimină cota unică de impozitare. Numai noi și alte trei țărișoare, sărăntocii UE, mai mergem pe calea lui Putin !

Leave a Comment